Güldür Güldür ekibi de modaya uydu internette dizi çekti

Güldür Güldür ekibi de modaya uydu internette dizi çekti
Birçok başarılı yapıma imza atan BKM'nin yapımcılığını üstlendiği eğlencenin vazgeçilmez adresi olan Güldür Güldür ekibi de modaya uydu ve internette dizi çekti.

Birçok başarılı yapıma imza atan BKM'nin yapımcılığını üstlendiği eğlencenin vazgeçilmez adresi olan Güldür Güldür ekibi de modaya uydu ve internette dizi çekti. Coronavirüs tedbirlerinden dolayı dizi setlerinin ertelendiği televizyon dünyasında krizi çözmek isteyen yapımlar radikal bir karar aldılar ve dizileri dijital ortama taşıdılar. Şimdi detaylar

Güldür Güldür ekibi de modaya uydu internette dizi çekti

Konseptiyle alanında tek olarak ilerleyen Güldür Güldür Show’da bu hafta yine bol eğlence ve kahkaha var.  Birbirinden komik replikleriyle eğlence dünyasında haklı bir üne kavuşan Güldür Güldür Show, coronaya yenik düşmedi. Krizi fırsata çeviren dizilerde odluğu gibi Güldür Güldür Show modaya uydu ve evden çekim yaparak seti internete taşıdı. Master için Amerika’dan müjdeli haberi alan Mehtap, bu güzel haberi ailesiyle paylaşabilecek mi? Ailesi üniversite eğitimi için Amerika’ya gitmeye kararlı kızlarına ne diyecek? Hepsi ve daha fazlası yeni bölümüyle Güldür Güldür Show, 17 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Güldür Güldür İnternet!

İnternete özel bir video çeken Güldür Güldür Show ekibi gündeme dair konuları evde, ev imkanları ile irdeledi. Büyük bir titizlikle çalışan Güldür Güldür ekibi, fenomenleşen karakterlerini evde kendi imkanları ile canlandırdı. Sosyal medyada ve İnternette #evdegüldürgüldür etiketiyle yayınlanan video kısa zamanda binlerce beğeni topladı. İster sahnede isterse evde olsun Güldür Güldür ekibi, güncel hayatta yaşananları kendi mizahi üsluplarıyla ele almayı sürdürüyor. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının yol açtığı travmayı irdeleyen ekip, evde kalmanın ve hijyenin önemine vurgu yaptı. İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte birlik mesajı veren ve gündeme ışık tutan Güldür Güldür ekibine destek ve tebrik mesajı geldi. Güldür Güldür Show'un beğeni ile izlenen ve çekimleri daha önceden gerçekleşen yeni bölümleri Cuma akşamları Show TV'de yayınlanmaya devam edecek.

Güldür Güldür Show’da neler oluyor?

Okul müdürü Hayati acil bir sorun için toplantı yapar. Toplantıda oy çokluğuyla alınan kararlar Şevket’i çılgına çevirir. Çünkü Şevket Hocanın eğitim konusunda yapılan yanlışlara tahammülü yoktur. Kıbrıslı Ozan’ın kızlarla akşam yemeğinde iştahlarına yeni düşen kızların siparişlerini gören Ozan ve Fikri geçici his ve duygu kaybına kapılır. Anne olmanın zorlukları konusunda genç anneler için Deneyimli anne Yeter, çeşitli tavsiyelerde bulunurken Naime ve Feridun çifti ürün pazarlama konusunda komik duruma düşerler.

17-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar