Tv 8 Dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Final mi Yapıyor?

Tv 8 Dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Final mi Yapıyor?
Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan başarılı dizi Doğduğun Ev Kaderindir Final mi yapıyor? Bu şok iddia karşısında dizinin oyuncuları ne söyledi? İşte cevabı!

Tv 8 Ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve sezonun flaş dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir tüm diziler gibi koronavirüs arası verdikten sonra gerçek ya da iddia pek çok haberle gündeme geldi. Dizi son günlerde ise final yaptığıyla ilgili flaş bir iddiayla gündeme geldi ve dizinin seyircisi bu şok haber karşısında büyük üzüntü yaşadı. Kanal ve yapımcı firma tarafından da herhangi bir açıklama yapılmayınca dizinin sevenleri haberin doğru olduğu konusuna inanmaya başladı. Ancak dizinin final yapıp yapmadığıyla yapılan son açıklama ve özellikle de bu açıklamayı dizinin iki başrolünün yapması tüm kara bulutları bir anda dağıttı. Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin iki ismi Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yaptığı açıklama ve diziyle ilgili son gelişmeler haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir Tam Yol!

Tv 8’in başarılı ve gerçeklerden uyarlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir koronavirüs sebebiyle sete ara veren dizilerden biri. Dizi salgının başlamasıyla birlikte ilk ara veren dizilerden biri oldu ve oyuncuları kendilerini evlerinde karantinaya aldılar. Dizinin iki güçlü ismi Zeynep’i canlandıran Demet Özdemir ve Mehdi’yi canlandıran İbrahim Çelikkol dizinin final yaptı iddialarına karşın ortak bir açıklama yaptı. İki başrol oyuncusu açıklamalarında Doğduğun Ev Kaderindir’in final yapıp yapmadığına ilişkin Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol “dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep’i çok seviyorum. Demet’i de çok seviyorum” ifadeleriyle final iddialarını yalanladı.

İkiliden İlginç Açıklamalar!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi’nin iki başrolü İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir sosyal medya hesabından ortak yaptıkları canlı yayında bazı açıklamalarda bulundular. Dizinin Zeynep’i Demet Özdemir İbrahim Çelikkol’la ilgili olarak “Sen bizim setimizde çok güzel bir ağabey, çok güzel bir oyuncusun. Sen çok çabuk hazırlanıyorsun. Benim gibi değilsin” ifadelerini kullanırken Çelikkol’da demet için “Mehdi’yi de Zeynep’i de çok özledim. Diziden sonra yorumları okuyup birlikte gülüyorduk, motive oluyorduk. Bu süreç arkamıza bakmayı öğretti. Dünyanın ne kadar değerli olduğunu hissettirdi. Bir an önce sete dönmek ve senden hızlı giyinmek istiyorum” yanıtını verdi. Dizinin ne zaman sete çıkacağı ve çekimlere yeniden başlayacağı hakkında ise bir açıklama yapılmadı.

16-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar