Güldür Güldür kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı

Güldür Güldür kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı
Eğlence programı Güldür Güldür Show' yeni bir isim daha katıldı. Sevilen program Güldür Güldür'e flaş transfer. İşte, Güldür Güldür'e katılan yeni isim…

Sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show güldürmeye devam ederken kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Show Tv'de Cumartesi akşamlarına damga vuran Güldür Güldür Show kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu. Başarılı oyuncu kadrosu tarafından canlandırılan skeçlerle gündem olan Güldür Güldür Show 299. Bölümde yeni bir isim daha ekibe katılıyor. Özellikle Karadenizli tiplemeleriyle tanınan oyuncu Ömür Arpacı Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı. Fragmanı yayınlanan Güldür Güldür Show 299. Bölümde Ömür Arpacı Doktor tiplemesiyle kahkaha dolu sahnelerde yer alacak.

Güldür Güldür Show'a sürpriz isim

Show Tv'nin kahkaha tufanı programı Güldür Güldür Show dolu dolu içeriklerle her hafta seyircinin beğenisini kazanıyor. Skeçlerde işlenen konularla oyuncuların başarılı performansları ile birleşince ortaya başarılı işler çıkıyor. Güldür Güldür Show kadrosuna eklediği yeni oyuncularla seyirciye sürprizler yapmaya devam ediyor. Programa katılan yeni oyunculardan biri de Ömür Arpacı oldu. Başarılı oyuncu Güldür Güldür Show'da doktor karakteriyle yer alacak. Güldür Güldür yeni bölüm fragmanında görülen Ömür Arpacı sürprizi seyirciyi heyecanlandırdı. Güldür Güldür Show yeni bölüm 26 Mart Cumartesi akşamı seyirciyle buluşacak. Kahkaha dolu yeni bölümde Ömür Arpacı performansı da merak ediliyor. Başarılı oyuncunun Güldür Güldür Show'a katılmasıyla programa yeni bir heyecan da eklenmiş oldu.

Ömür Arpacı kimdir?

Başarılı oyuncu Ömür Arpacı Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı. Birçok dizi ve sinema projesinde rol alan Ömür Arpacı Karadeniz tiplemeleri ile tanınan oyunculardan. Arpacı 25 Ocak 1980 Trabzon doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim alan Ömür Arpacı 1995 yılından beri ekranlarda yer alıyor. Ömür Arpacı Çiçek Taksi ile başladığı dizi oyunculuğunu Fırtına, Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Cennet Mahallesi gibi dizilerle sürdürdü. Arpacı birçok sinema filminde de yer aldı. Ömür Arpacı 2014 yılında Dildar Deniz Erten'le evlendi. Bir çocuğu olan Ömür Arpacı oyunculuk kariyerine Güldür Güldür Show'la devam ediyor.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar