Pınar Deniz seri katil rolüyle geliyor!

Pınar Deniz seri katil rolüyle geliyor!
Şimdilerde Yargı dizisiyle pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Pınar Deniz, Disney Plus'ta yayınlanacak dizide bir seri katili canlandıracak.

Bir süredir bir Disney Plus dizisinde rol alacağı bilinen Pınar Deniz'in dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Sevilen oyuncu Pınar Deniz, platformdaki dizide bir seri katile hayat verecek. 

Pınar Deniz, Disney Plus'ın Star dizisinde seri katil oluyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin başrol oyuncusu olan Pınar Deniz, bu günlerde başka bir dizi projesi için oldukça heyecanlı. Bildiğiniz gibi ünlü oyuncu, çok yakında ülkemizde de faaliyet göstermeye başlayacak Disney Plus platformunda yayınlanacak bir diziyle anlaşmıştı. Bu diziyle ilgili yeni ve daha detaylı bilgiler gelmeye başladı. Pınar Deniz'in, şimdiye dek adını dahi duymadığımız dizide Uraz Kaygılaroğlu ile başrolleri paylaşacağını biliyorduk. Duyurulduğu ilk andan itibaren büyük bir heyecanla beklen dizinin adının "Star" olduğu ortaya çıktı. Star isimli Disney Plus dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz, bir seri katil olarak karşımıza çıkacak.

Star dizisiyle ilgili açıklanan detaylar şimdilik bu kadar. Dizinin konusunun ne olacağı ile ilgili bilgiler diziyi bekleyenlerle paylaşılmadı. Dizi için heyecan duyanlar nasıl dizi olacağını büyük bir merakla bekledi. Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz'in başrolde yer alacağı dizi bu yıl ya da önümüzdeki yıl platformda olacak.

Disney Plus bomba gibi geliyor!

2019 yılıyla beraber televizyon ve sinema sektörünün devi The Walt Disney Company, Disney Plus platformunu hayata geçirdi. O tarihten itibaren Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic arşiviyle yayın hayatına başladı. İlerleyen dönemde platforma özel dizi ve filmler de gelmeye başladı. Tüm bu içerikler 2022 yılından itibaren Türkiye'de de hizmet vermeye başlayacak. Tüm bu içeriklere ek olarak Türk yapımı içerikler de izleyicileri bekliyor olacak. Şimdilik Aras Bulut İynemli ve Mehmet Günsür isimlerinin rol alacağı kesinleşen Atatürk dizisi önümüzdeki yıl platformda yayınlanacak. Yılmaz Erdoğan da Organize İşler için anlaşma imzaladı. Ayrıca Recep İvedik filmlerinin de geleceği iddia ediliyor. Bunlara ek olarak Hande Erçel, Engin Akyürek, Can Yaman, Pınar Deniz, Cansu Dere, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler de platformdaki yapımlarda rol alacak.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar