Güldür Güldür kadrosundan iki oyuncu ayrıldı

Güldür Güldür kadrosundan iki oyuncu ayrıldı
Ekranların en eğlenceli programlarından biri olan Güldür Güldür Show'a iki sevilen oyuncusu veda ediyor. Güldür Güldür kadrosundan iki oyuncu ayrıldı. İşte o isimler…

Ali Sunal'ın sunduğu ve birçok yetenekli ismin kadrosunda yer aldığı Güldür Güldür Show ayrılıklarla gündemde. Güldür Güldür kadrosundan iki sevilen oyuncu ayrılma kararı aldı. Güldür Güldür Show'a veda eden oyuncular bu haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Show Tv'de yayınlanan ve birçok karakteriyle fenomenleşen Güldür Güldür Show kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor. Güldür Güldür Show oyuncularından Murat Akkoyunlu ve Ecem Erkek ekipten ayrılıyor. Güldür Güldür Show geçen hafta sezon finali yapmıştı. Kısa bir aradan sonra yeni sezon için çalışmalara başlayacak Güldür Güldür Show ekibi yeni döneme iki eksikle girecek.

Güldür Güldür Show yeni sezonda iki oyuncu olmayacak

Show Tv'nin en sevilen programlarından biri olan Güldür Güldür Show iki başarılı oyuncunun ayrılığıyla gündeme geldi. Naime karakteriyle fenomenleşen Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu Güldür Güldür Show ekibinden ayrılıyor. Sosyal medya hesaplarından ayrılık haberini duyuran oyuncular Güldür Güldür seyircisini şaşırttı. Ecem Erkek Güldür Güldür Show'daki sahnelerinden bir video paylaşarak takipçilerine haberi duyurdu.

Naime Güldür Güldür Show'a veda etti

Ecem Erkek paylaşımına eklediği notta, "Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz… Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim…" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda da ekranda olacak Güldür Güldür Show sezon finali yapmıştı. İki oyucuyla yolların ayrılması yeni sezonda farklı oyuncuların olup olmayacağı sorusunu da beraberinde getirdi. Güldür Güldür Show kadrosunda Ali Sunal, Onur Buldu, Doğa Rutkay, Alper Kul, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Onur Atilla gibi isimler yer alıyor. Güldür Güldür'den ayrılan Murat Akkoyunlu da bir notla birlikte ekip fotoğrafı paylaşarak veda etti. Akkoyunlu, " Güldür Güldür seyircisine ve ekibine yol arkadaşlıkları için teşekkürler. Önümüzdeki sezon bol reytingler dilerim" ifadelerini kullandı.

05-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar