Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı dizisinden müjdeli haber!

Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı dizisinden müjdeli haber!
Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı dizisinden müjdeli haber! Gönül Dağı dizisi ne zaman? Gönül Dağı eski bölüm izle. Gönül Dağı izle.

Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı dizisinden müjdeli haber! Gönül Dağı dizisi ne zaman? Gönül Dağı eski bölüm izle. Gönül Dağı izle. Masumlar Apartmanı eski bölüm izle. Masumlar Apartmanı ne zaman? Trt 1 yayın akışı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı sezon finali ile ekranlara veda etmişti. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi final bölümü ile müjdeli haberi vermişti. Kurban Bayramı özel bölümü ile ekranlara geleceğini duyuran Gönül Dağı dizisi için geri sayım başladı. Heyecan ile yeni bölümü beklenen Gönül Dağı dizisi ile ilgili tüm gelişmeler sizler için hazırladığımız yazımızda.

Gerek senaryosu gerekse kadrosu ile başarısını kanıtlamış olan Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı özel programı bölümü ile seyircisine merhaba diyecek. Geçtiğimiz günlerde dizinin kadrosundan ayrılan Gülsim Ali isimli güzel oyuncunun hayranlarını üzdiüğünü görmüştük. Dizide Dilek karakterinin yerine ise hangi oyuncunun geleceği merak konusu olmuştu. Öte yandan sezon finali öncesi Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş'in diziden ayrılması üzerine tepkiler artmıştı. Oyuncunun diziye veda etmemesi gerektiğini düşünen diziseverler için müjdeli haber geldi. Oyuncu Utku Ateş, yeni sezonda tekrar Gönül Dağı dizisinde Serdar karakterine hayat vermeye devam edecek. Peki Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı özel bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Utku Ateş, Çiğdem Aygün, Feyza Işık, Ali Düşenkalkar, Ferhat Eşsiz, Hazal Çağlar, Eser Eyüpoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Yaz sezonunda da yayınlanmaya devam edecek! 
TRT 1 kanalının sevilen iki dizisi Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı, yaz sezonunda da hafta içi her gün tekrar bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek. Gönül Dağı dizisi, hafta içi her gün saat 12.20'de tekrar bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek. Öte yandan yine TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı, hafta içi her gün 15.25'te tekrar bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek.

05-07-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar