Melisa Döngel’e Ünlü İsimlerden Destek

Melisa Döngel’e Ünlü İsimlerden Destek
Öz babası tarafından istismara uğradığını açıklayan genç oyuncu Melisa Döngel’e sosyal medyadan destek yağıyor. Pek çok ünlü isim Melisa Döngel’e destek oldu.

Son zamanlarda kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve istismar olayları haberlerde magazin basınında ve sosyal medyada çok sık yer alıyor. Ne yazık ki bu yaşananlar ve gündeme gelenler kadar ve hatta çok daha fazlası saklanıyor ve konuşulmuyor ve gerçeklerin üstü kapatılıyor. Bir  hastalık derecesine varan bu olayların konuşulması ise toplumda böyle olayların hiç de azımsanmayacak ölçüde olduğunu gösteriyor. Üstelik bu sadece göz önünde olan insanların yaşadığı olaylar olarak kalmıyor ve pek çok ünlü de bu durumu yaşadıklarını artık dile getiriyorlar. Susmadıkça sorunların üstüne gidildikçe çözüm için arayışların sürdüğü de görülüyor. Son olarak Elmalı davasıyla birlikte pek çok kişi kendisinin yaşadıklarını anlatmaya başladı. Bunlar arasında ünlüler de oldu ve bunlardan biri de genç ve başarılı oyuncu Melisa Döngel oldu. Melisa Döngel’in yıllar önce kendi öz babası tarafından istismara uğradığı ortaya çıkınca pek çok ünlü isim Melisa Döngel için mesajlar yayınladı ve onun yanında olduklarını dile getirdi.

Ünlüler Melisa Döngel’i Yalnız Bırakmadı

Öz babası tarafından istismara uğradığını açıklayan Melisa Döngel’e sosyal medya üzerinden binlerce destek mesajı geldi. Takipçileri ve sevenleri kadar arkadaşları da güzel oyuncunun yanında olduğunu belirtti. Bunlardan ünlü oyuncu Kerem Bürsin “canım Melisam hep yanındayım, senin için hep buradayım” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde oyuncu Elçin Afacan “tabi ki! Hem anne hem baba olmak için elinden geleni yapan, üstelik birçok anne ve babadan iyi yapan bir genç kadınsın. Tabi ki yalnız değilsin Melisa Döngel” ifadelerini kullandı. Neslihan Yeldan ise ”Bunu çok iyi biliyorsun zaten. Yalnız değilsin Melisa Döngel” ifadelerini kullanırken başarılı şarkıcı Defne Samyeli ise “Gücünü, artan başarılarını alkışlayacağımız günleri heyecanla bekliyorum. Yanız değilsin Melisa Döngel” ifadelerini kullandı.

Kardeşi İçin Çabalıyor

Babası tarafından istismara uğrayan genç oyuncu Melisa Döngel’in babası bu olayın ardından cezaevine gönderildi. Şu sıralar babasının kendisi aleyhine açtığı davayla uğraşan Melisa Döngel ayrıca 17 yaşındaki kız kardeşinin kendi yaşadıklarını yaşamaması için velayet davası açtı ve kız kardeşinin velayetini alabilmek için hukuk mücadelesi başlattı.

05-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar