Güldür Güldür Naime (Ecem Erkek) Kimdir?

Güldür Güldür Naime (Ecem Erkek) Kimdir?
Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un başarılı karakteri Naime'yi canlandıran Ecem Erkek kimdir? Oyuncu hangi yapımlarda rol almış, hangi okulları bitirmiştir? Haberimizde!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve dram türü dizilerden, mafya vari çatışmalarla dolu sahnelerden sıkılanların kaçtığı ender yapımlardan biri Güldür Güldür Show. Uzun yıllardır ekranda olan ve yazılan ve oynanan skeçlerle seyirciye keyifli alar yaşatan yapım BKM tarafından hazırlanırken, yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor. Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncu kadrosunu, Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontante, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Çağlar Çorumlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek,  Emre Altuğ, Mahir İpek, Onur Atilla, Onur Buldu, Uğur Bilgin, İrem Kahyaoğlu gibi oyuncular oluşturuyor. Yapıma bu sezon katılan ve çıkardığı başarılı skeçlerle bir anda seyircinin dikkatini çeken Naime karakteriyle Ecem Erkek tüm kesim tarafından oldukça sevildi. Bizde Ecem Erkek kimdir bir bakalım dedik!

Güldür Güldür Show Fırtınası Bu Sezonda Devam Ediyor!

Ekranların ender komedi yapımlarından Show Tv ekranlarında yayınlanan ve BKM tarafından hazırlanan Güldür Güldür Show yoğun, yorgun ve zor geçen bir günün ardından seyircinin sığındığı bir liman gibi. Birbirinden keyifli skeçlerle hem stüdyodaki hem de ekran başındaki seyirciye keyifli anlar yaşatan yapım birbirinden ünlü ve yetenekli oyunculardan kurulu.

Bu sezon kadrosuna yeni oyuncularla güçlendiren yapımın en başarılı oyuncularından biri de Naime karakteriyle seyirci karşısına çıkan Ecem Erkek oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyayı yoğun ve etkili kullanmasıyla da dikkat çekiyor.

Ecem Erkek’in Fotoğrafı Sosyal Medyada Yangın Çıkardı!

Güldür Güldür Show’un En Dikkat Çeken İsimlerinin Başında Hiç Şüphesiz Ecem Erkek Geliyor. Ecem Erkek Sosyal Medya Hesabından Paylaştığı Fotoğraflarla Bir Anda Gündeme Oturdu. Oyuncunun Paylaştığı Mini Elbiseli Resimlerine Bir Anda Binlerce Beğeni Ve Yorum Geldi. Oyuncu Paylaştığı Beyaz Mini Elbiseli Fotoğraflarla Adeta Yürek Hoplattı.

Ecem Erkek (Naime) Kimdir?

24 Haziran 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ecem erkek aslen Sivaslıdır. Oyuncu ilk orta ve lise eğitimin ardından 2007 – 2008 tarihlerinde Ankara Mamak Belediyesi Konservatuarında tiyatro eğitimi almıştır. Oyuncu daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğunda diksiyon eğitimi almıştır. Oyuncu eğitimlerinin ardından birçok farklı tiyatro oyununda rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan Hayat sırları oyuncunun ilk kamera tecrübesini yaşadığı yapımdır.

13-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar