Yılbaşı Arası Veren Diziler Yeni Bölümleriyle Ne Zaman Ekrana Gelecek?

Yılbaşı Arası Veren Diziler Yeni Bölümleriyle Ne Zaman Ekrana Gelecek?
Televizyonlarda yayınlanan diziler yılbaşı arası verdi ekranlar film ve eğlence programlarına kaldı. Peki merakla seyredilen dizlerin yeni bölümleri ne zaman ekrana gelecek?

Televizyon kanalları yeni yıl dolayısıyla yayın akışlarında mecburi bir değişikliğe gitti. Her sene olduğu gibi bu senede kanalarda yayınlanan diziler hem yeni yıl dolayısıyla hem de yeni reklam anlaşmaları sebebiyle yayınlarına ara verdi. Kanallarda yayınlanan dizilerin ara vermesiyle akışlar baştan itibaren değiştirilirken kimi kanallar yerli-yabancı sinemalarla kimi kanallarda tekrar bölümleri ya da müzik eğlence programlarıyla akışlarını doldurdular. Seyirci ise bu sürecin ne kadar süreceğini merak etmeye başladı. Her sene en az bir hafta ara veren dizilerin yeni bölümlerinin ekrana geleceği tarihleri sizler için araştırdık ve listeledik. İşte televizyon kanallarında yılbaşı arası veren dizilerin yeni bölümlerinin yayın tarihleri.

Hangi Dizi Ne Zaman Ekrana Gelecek?

2021 yılının bitmesi ve 2022 yılının gelmesiyle televizyon ekranlarında yayınlanan diziler için reklam veren sektör şirketleri ile televizyon kanalları arasında yapılacak yeni reklam tarifeleri belirlenene kadar yeni bölümler yayınlanmayacak. Kanallarda seyirciyle buluşan dizilerin ekrana gelme tarihleri ise merak edilerek araştırmaya başlanıldı. TRT 1 ekranlarında ekrana gelen ve seyircinin ilgi ve beğenisiyle takip edilen birçok dizi yılbaşında bir hafta ara verdi. Bu sebeple diğer kanallara göre TRT 1 ekranlarında yayınlanan diziler bir hafta sonra yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Bu dizlerden Kıbrıs Zafere Doğru 7 Ocak, Gönül Dağı 8 Ocak, Teşkilat 9 Ocak, Alparslan Büyük Selçuklu 10 Ocak, Masumlar Apartmanı 11 Ocak, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ise 13 Ocak’ta yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Reyting Rekoru Kıran Diziler Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT 1 dışında yılbaşı arası veren ve özel kanallarda yayınlanan dizilerin de ne zaman yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkacağı belli oldu. Kanallar için reyting ve dolayısıyla reklam geliri demek olan bu dizilerden Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi yüksek bir ihtimalle 12 Ocak akşamı yeni bölümüyle ekrana gelirken kanalın diğer dizleri Camdaki Kız’ın 13 Ocak, Arka Sokaklar’ın 14 Ocak ve Yargı’nın ise bir hafta sonra 9 Ocak’ta ekrana geleceği öğrenildi. Yine bu sezon dizilerden umduğunu bulamayan Fox Tv dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey 4 Ocak, Kanunsuz Topraklar 12 Ocak ve Yasak Elma 17 Ocak akşamı ekrandaki yerini alacak. Show Tv’de ekrana gelen Aziz 7 Ocak, Üç Kuruş 10 Ocak, Atv’de yayınlanan Destan 11 Ocak, Kuruluş Osman 12 Ocak, Bir Zamanlar Çukurova 13 Ocak akşamı yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacak.

01-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar