Güldür Güldür Show başlıyor! 3 önemli detaya dikkat!

Güldür Güldür Show başlıyor! 3 önemli detaya dikkat!
Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu nihayet başlıyor! Hemen hatırlatalım ki bu sezon 3 önemli detaya dikkat! Show TV ekranında 4 Ekim Cuma başladı.

Yayınlandığı ilk bölümden beri, televizyon ekranlarının vazgeçilmez eğlence programı olan Güldür Güldür Show, yeni sezon bölümüyle izleyicisiyle hasret giderdi. Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu nihayet başlıyor! Hemen hatırlatalım ki bu sezon 3 önemli detaya dikkat! Show TV ekranında 4 Ekim Cuma başlayan programın yeni sezondaki ilk bölümü izleyicilerle buluştu.

Güldür Güldür Show başlıyor! 3 önemli detaya dikkat!

Uzun yaz tatilinden sonra yeni sezonun gecikmesi kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Ancak sadece tv ekranından uzaklaşmıştı Güldür Güldür Show. Program yeni sezonu çeşitli illerde düzenlenen gösterilerle başlamıştı. canlitv platformuna konuşan Ali Sunal, bu gösterilerin devam edeceğini söyledi. Bizim asıl merak ettiğimiz programın ekranda ne zaman ve nasıl olacağı idi. 4 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle programın aynı formatta ve aynı kanalda devam edeceği netleşmiş oldu.

3 Önemli Detay

BKM’in yapımcılığını üstlendiği Güldür Güldür Show, her Cuma akşamı Show TV’de ekrana gelmeye devam edecek. Kahkaha dolu skeçleri ve usta isimlerden oluşan kadrosu ile Güldür Güldür Show, yeni sezonda 3 önemli ismi bünyesine ilave etti.

İşte o isimler: Çağlar Çorumlu, Aylin Kontante ve İrem Kahyaoğlu…

Hemen her tipe çabucak adapte olmasıyla ünlenen ve geniş kitleler tarafından sevilen Çağlar Çorumlu bazı projeler endeniyle iki sezondur Güldür Güldür’de yoktu. Özellikle Jet Sosyete isimli diziye dahil olunca Güldür Güldür’de bizleri güldüremeyen Çağlar Çorumlu artık 2019-2010 sezonunda Güldür Güldür ekibinde yer alacak.

Yuvaya geri dönenlerden biri olan Aylin Kontante de ekibe dahil oldu. 2. Çocuğuna hamile kaldıktan sonra çoçuklarıyla ilgilenmek isteyen Kontante tamamen özel sebeplerden dolayı iki sezondur kadroda değildi. Bebeğini büyütmek için programda yer alamayan Aylin Kontante de efsane geri döndü dedirtecek şekilde kadroya dahil oldu ve çok da iyi etti.

Gelelim 3. İsime

Ekibe dahil olan isim eski bir isim değil. Onu hiçbir zaman bu programda görmediniz. İrem Kahyaoğlu’ndan bahsediyoruz. Artık o da heyecanla Güldür Güldür Show ekibinin bir parçası oldu. Kahyaoğlu’nun preformansını sorgulamaya gerek yok. Arkanıza yaslanın ve skeçlere katkısını ve farkını izleyin. Çünkü ondan beklene performans bir hayli yüksek.

Ayrıca ikiz bebeklerini büyüten Doğa Rutkay da ara vermeyi düşünmedi. Çok yoğun tempoya rağmen sevenlerini üzmemek için programda yer almaya devam edeceğini söyledi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni sezon heyecanını sergileyen Doğa Rutkay sevenlerini seindirmiş oldu.

Bundan sonra neler olacak!

Güldür Güldür Show hem Show Tv ekranlarında hem de turnelerde olmayı sürdürecek. Büyük turneye hazırlanan ekip, sonbahar turnesi için yollara düştü bile. Kıbrıs, Harbiye Açık Hava, Bursa, Antalya, Konya ve Kayseri gösterilerini tamamlayan Güldür Güldür Show’un bundan sonraki durağı şöyle olacak.

18 Ekim Mersin

19 Ekim Adana

20 Ekim’’de ise Gaziantep

06-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar