Güldür Güldür Show Oyuncularının Filmi Vizyona Giriyor

Güldür Güldür Show Oyuncularının Filmi Vizyona Giriyor
Sinemaseverler 14 Nisan tarihinde vizyona girecek Hava Muhalefeti filmiyle gülmeye hazırlanıyor. Filmde pek çok ünlü isim yer alıyor.

Son yaşanan Kahramanmaraş depremleriyle birlikte sinema sektöründe de bazı filmler vizyona giriş tarihini erteledi ya da vizyonda olan bazı filmler yapımcıları tarafından geri çekildi. Son haftalarda yavaş yavaş yeniden hareketlenmeye başlayan sinema salonları özellikle nisan ayı ile birlikte oldukça hareketlenecek gibi görünüyor. Birçok yerli ve yabancı filmin vizyona gireceği nisan ayında vizyona girecek filmlerden biri de hava Muhalefeti. Film BMK Film tarafından hazırladı ve kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Güldür Güldür Show oyuncu ekibinden pek çok ünlü ismin rol aldığı filmin senaryosunu Murat Kepez kaleme alırken yönetmen koltuğunda da yine Murat Kepez yer alıyor. Komedi türünde hazırlanan film yayınlanan fragmanlarıyla oldukça dikkat çekerken sinema seyircisi filmin vizyona gireceği tarih olan 14 Nisan’ı iple çekmeye başladı.

Hava Muhalefeti 14 Nisan’da Vizyonda

BKM Film tarafından hazırlanan ve senaryosunu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak’ın kaleme aldığı ve yine Murat Kepez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Hava Muhalefeti filminin vizyon tarihi netleşti. Geçtiğimiz yaz aylarında çekilen ve son hazırlıklarından sonra vizyona girmeye hazır hale gelen filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show oyuncularının ağırlıklı olarak rol aldığı film komedi türünde ele alıyor. Başrolünde Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca

-          Ege Kökenli

-          Burak Hakkı

-          Ali Yoğurtçuoğlu

-          Kemal Uçar

-          Kerem Atabeyoğlu

-          Bülent Seyran

-          Ünal Yeter

-          Kadir Polatçı

-          Mekin Sezer

-          Mazlum Çimen

-          Aziz Aslan ve

-          Serkan Tatar rol alıyor.

Hava Muhalefeti Konusu Ne?

14 Nisan tarihinde vizyona girecek olan BKM Film imzalı Hava Muhalefeti filmi şimdiden meraklı bir kitle tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Komedi türünde ele alınan filmde birçok ünlü isim yer alıyor. Milletvekili adayı olan cemil Yıldırım sevgilisi Gözde ile güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Ancak küçük bir kaçamak olarak düşündükleri tatilleri Bodrum uçağındaki yerlerini almalarıyla eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. Hem Cemil ve Gözde, hem de uçaktaki diğer yolcular kendilerini bekleyen sürprizden habersiz kahkaha dolu bir yolculuğa başlarlar. Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrolünde yer aldığı Hava Muhalefeti 14 Nisan’da sinemalarda seyirciyle buluşuyor.

29-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar