Kenan Doğulu’dan Togg otomobil reklam filmine tepki

Kenan Doğulu’dan Togg otomobil reklam filmine tepki
Ak Parti İstanbul'un sosyal medyadan paylaştığı videoya “Yine yapamazsınız desenize bir şey deneyeceğiz” cümlesi kullanılırken Kenan Doğulu bu duruma tepkisini belirtti.

Seçimlere doğru  gidilirken Ak Parti Togg otomobiliyle ilgili bir reklam videosu yayınladı. Videoda önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Togg otomobilini üreteceğiz” konuşması ardından da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bunlar otomobil yapamazlar” konuşması görülüyor. Son kısımda ise enfes bir manzara eşliğinde son sürat giden bir Togg otomobili görülüyor.İşte bu son kısımda ünlü sanatçı Kenan Doğulu’nun “Yaparım Bilirsin” şarkısı kullanılıyor.

Kenan Doğulu’dan Togg otomobil reklam filmine tepki

Ünlü Şarkıcı Kenan Doğulu, Ak Parti’nin Togg ile ilgili hazırlanan reklam filminde kendine ait olan “Yaparım Bilirsin”  şarkısının kendinden izinsiz ve habersiz kullanıldığını ifade etti. Ak Parti İstanbul'un sosyal medyadan paylaştığı videoya “Yine yapamazsınız desenize bir şey deneyeceğiz” cümlesi kullanılırken Kenan Doğulu bu duruma tepkisini belirtti.

Togg video müziği benden izinsiz kullanıldı

Sosyal medya hesabındandan bir açıklama yapan ünlü sanatçı arkadaşlarının ve çevresindekilerin ikazı üzerine kendi şarkısının izinsiz kullandığını fark ettiğini belirtti. Bu durumdan dolayı çok şaşkın olduğunu söyledi. Kenan Doğulu’nun konuyla ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajı şu şekilde : "Yaparım Bilirsin" adlı şarkımın, içinde TOGG markasının da yer aldığı siyasi içerikli bir videoda, benden yazılı veya sözlü herhangi bir izin alınmadan paylaşıldığını dostlarımın ve çalışma arkadaşlarımın uyarısı üzerine fark ettim. Ben de sizler gibi bunu ilk kez sosyal medyada gördüm ve çok şaşkınım."

Daha önceki seçimlerde de benzer olaylar Dombra Türküsü için yaşandı

Daha önce de Arslanbek Sultanbekov’un  seslendirdiği Nogan Türkleri’nin geleneksel sazı ile çaldıkları Dombıra türküsünde de büyük şaibeler, olaylar ortaya çıkmıştı. Hatta şimdi cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan meclis kürsüsünden "Size yakışan Türklere 'şerefsiz' dediği halde mezarını ziyaret ettiklerinizin müziğini seçim müziği kullanın veyahut da Diyarbakır'da kucaklaştıklarınızın müziğini seçim müziği kullanın. Türk'ün müziğini kullanmak ve onu da maalesef siyaset malzemesi yapmak size yakışmıyor" dedikten sonra cep telefonundan Dombra dinletmişti. Devamında da 2023 ismini, Hilal Kart Projesi’ni de çaldıklarını ileri süren Oğan “Dombra müziğini çalarak Türkçü olamazsınız” demişti. Sonradan yoğun uğraşlar sonucu Sultanbekov ile anlaşılmış hatta Uğur Işılak’a seçim için yeni sözler yazdırılmıştı.

29-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar