Güldür Güldür Show Yeni Gününde İlk Bölümüyle Ne Zaman?

Güldür Güldür Show Yeni Gününde İlk Bölümüyle Ne Zaman?
Show Tv'nin başarılı yapımlarından Güldür Güldür Show Yeni Gününde İlk Bölümüyle Ne Zaman ekrana gelecek? Cuma akşamları yayınlan yapımın yeni yayın günü ve diğer detaylar aşağıda!

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve uzun süredir ekranlarda olan ve buna rağmen seyircinin hala beğeniyle takip ettiği yapımlardan Güldür Güldür Show’un yayın günü kanal tarafından değiştirildi. Uzun yıllardır Show Tv ekranlarında Cuma akşamları izleyici ile buluşan yapım artık Cuma günleri yayınlanmayacak. BKM tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu’nun oturduğu skeçleri Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin, Sıla Çetindağ, Şükrü Özbey ve Ayberk Sak tarafından kaleme alınan yapımın yayın günü ile ilgili neden böyle bir tasarrufa gidildiği hakkında açıklama yapılmadı. İşte Güldür Güldür Show’un yeni yayın günü ve haberin detayları!

Güldür Güldür Show Yeni Gününde İzleyici İle Buluşuyor!

BKM tarafından Show Tv için hazırlanan ve uzun yıllardır ekranda olan eğlence programlarından Güldür Güldür Show uzun zamandır Cuma akşamları ekrana geliyordu. Show Tv tarafından alınan yeni bir kararla yapım bundan sonra Cuma akşamları yerine Perşembe akşamları yine aynı saatte seyirciyle buluşacak. Yeni yayın gününde ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de ekrana gelecek olan Güldür Güldür Show yine birbirinden eğlenceli skeçlerle seyirci karşısına çıkacak. Yapımın Cuma akşamları gösterdiği başarıyı aynı şekilde Perşembe akşamı gösterip gösteremeyeceği ise merak ediliyor. Bilindiği gibi Güldür Güldür Show cuma akşamları izlenme oranlarıyla başarılı bir grafik ortaya koyuyordu. Yeni gününde ilk bölümüyle bu akşam seyirci ile buluşacak olan Güldür Güldür Show bundan sonra her Perşembe saat 20.00’da Show Tv’de izleyici ile buluşacak.

Güldür Güldür Show Oyuncu Kadrosu!

Uzun yıllardır ekranda yer alan ve başarısıyla herkesin takdirini kazanan Güldür Güldür Show her hafta yayınlanan skeçlerle seyircinin hem eğlenceli dakikalar yaşamasını ve keyifli bir akşam geçirmesini hem de olaylara farklı bir akış açısından bakmasını sağlıyor. Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Bunlar arasında, Ali Sunal, Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz aslan, Berkay Tulumbacı, Çağlar Çorumlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, İrem Kahyaoğlu, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgür Aydın, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal yeter gibi oyuncular yer alıyor.

06-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar