Ziynet Sali'den Covid-19'a yakalanan eşine büyük jest!

Ziynet Sali'den Covid-19'a yakalanan eşine büyük jest!
Pandemiden sonra sahneye çıkarak hayranlarına müzik ziyafeti çeken Ziynet Sali, Covid-19'a yakalanan eşini sahneden arayarak moral verdi.

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali pandemiden sonra tekrar sahneye çıkanlardan biri. 59. Uluslararası Bursa Festivali'nde sahneye çıkan Ziynet Sali şimdiye kadar kimsenin yapmadığı bir olaya imza attı. Hayranları ünlü şarkıcının Covid 19'a yakalanan eşine yaptığı jesti merak ediyor. Şimdi detaylar

Ziynet Sali'den Covid-19'a yakalanan eşine büyük jest!

Pandemi boyunca sahneye çıkamayan sanatçılar yasakların kalkmasıyla sahnelere koştu ve hayranlarıyla buluştu. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ziynet Sali oldu. 2 saat boyunca sahnede kalarak hayranlarına müzik ziyafeti çeken ünlü isim Covid-19'a yakalanan eşini sahneden arayarak moral verdi.

Sahneden görüntülü aradı

Uzun bir aradan sonra 59'uncu Uluslararası Bursa Festivali’nde sahneye çıkan Ziynet Sali, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu. Binlerce hayranıyla en sevilen şarkılarını seslendiren Ziynet Sali'nin şarkılarına eşlik eden binlerce Bursalı keyifli analr yaşadı. Konserin ortalarında kısa bir mola veren Ziynet Sali, Covid-19’a yakalanan eşi Erkan Erzurumlu’ya büyük jest yaptı. Genç şarkıcı eşi Erkan Erzurumlu’nun Covid-19’a yakalandığı bilgisini hayranlarıyla paylaştı. Kendi testinin negatif çıkmasının ardından Bursa’ya geldiğini dile getiren ve günlerinin çok stresli geçtiğini belirten Sali, duygularını şu cümlelerle dile getirdi: "Psikolojisi oldukça zor bir durum. Geçtiğimiz haftadan beri çok stresliydik. Şanslılardanım, negatif çıktım ancak sevgili eşim Erkan, Covid oldu. Bu gece gelemedi, aramızda değil. 3 yıl içinde ilk kez Erkan’sız bu sahnedeyim. Bunun dışında single’ı çıktı, ilk kez bu sahnede paylaşacaktık sizler ile şimdi evimizde, odasında karantinada" 

Sevenlerin dua istedi

Karantinadaki eşinin bir an önce sağlığına kavuşması için sevenlerinden dua isteyen Ziynet Sali, daha sonra Erkan Erzurumlu’yu cep telefonundan görüntülü aradı. Coşkulu kalabalıkla beraber selfi çektiren ünlü şarkıcı, karantinadaki eşine bir kez daha 'geçmiş olsun' dileklerini ve kendisini çok sevdiğini iletti. Eşinin büyük jesti karşısında Erkan Erzuurmlu'nun çok duygulandığı ve konuşmakta güçlük çektiği görüldü. Telefonu kapatan Ziynet Sali, kısa molanın ardından konserine devam etti. Ziynet Sali'nin Bursalı dinleyicileriyle paylaştığı bu özel kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Binlerce beğeni alan bu olay, bir ilk olarak hafızalara kazındı. 2 saat sahnede kalan Sali, şarkılarıyla dinleyicilerine keyifli bir gece yaşattı.

24-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar