Güldür Güldür Show'a bomba isim!

Güldür Güldür Show'a bomba isim!
Show Tv'nin kahkaha tufanı eğlence programı Güldür Güldür Show'a bomba gibi bir isim katıldı. Güldür Güldür Show'un yeni ismi herkesi şoke edecek..

Show TV ekranlarının gülmekten kırıp geçiren eğlence programı Güldür Güldür Show, yeni sezon hazırlıkları için düğmeye bastı. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Güldür Güldür Show, kadrosuna da yeni isimler dahil etti. Güldür Güldür Show'un yeni transferi gündeme bomba gibi düştü. İşte Güldür Güldür Show'un kadrosuna katılan o bomba isim...

Kuzey Yıldızı'nın Sefer'i Güldür Güldür Show'da!

Ali Sunal'ın yönetmenliğinde ekranlara gelen eğlence programı Güldür Güldür Show, bu sezonda izleyiciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor. 9. sezon için hazırlıklara başlayan kadro bünyesine yeni isimler dahil etti. Güldür Güldür Show'un güçlü kadrosuna dahil olan isim Kuzey Yıldızı dizisinin en sevilen karakteri Sefer'e hayat veren Toygan Avanoğlu oldu. Geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak katıldığı bölümde sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kahkahalar ile izlenen o bölümün ardından başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu'nu kadrosuna dahil etmesi, Güldür Güldür Show'a büyük bir başarı sağlayacak gibi duruyor. Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Güldür Güldür Show'un Eylül ayının başında birbirinden güçlü kadrosu ile ekranlara yeniden merhaba demesi bekleniyor.

Kuzey Yıldızı'nın sevilen isimi Sefer'in yani Toygan Avanoğlu'nun Güldür Güldür Show kadrosuna dahil olmasını, Show TV kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda 'Toygan Avanoğlu yeni sezonda Güldür Güldür Show kadrosunda!' ifadelerine yer verdi. Sempatik oyuncu Toygan Avanoğlu da bu paylaşımı kendi sosyal medya hesabında paylaşarak 'Süprüüüüz' notunu düştü. Hem Toygan Avanoğlu hemde Güldür Güldür Show'un bu sıcak birleşimi izleyiciyi iyice merakta bırakıyor. Kadronun güzelliğine bakılacak olursa, Güldür Güldür Show bu sezonda her sezon olduğu gibi izleyici gülmekten kırıp geçirecek. Güldür Güldür Show kahkaha dolu yepyeni bölümleri ile Eylül ayında Show TV ekranlarında..

Toygan Avanoğlu'nun rol aldığı yapımlar

2012 - 2012  Düşman Kardeşler

2014 - 2014 Güzel Köylü (Bünyamin Kalas)

2016 - Hanım Köylü

2018 Meleklerin Aşkı (Necmettin Çekilmez)

2019 Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Sefer)

02 Temmuz 2021 - Hababam Sınıfı Yaz Oyunları

05 Nisan 2019 - Hababam Sınıfı Yeniden

25 Ocak 2019 - Aslı Gibidir

21 Eylül 2018 - Sorma Neden?

09 Aralık 2016 - Hayati Tehlike

 

18-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar