Fox Tv'nin yeni dizisi Elkızı kadrosu okuma provalarına başladı

Fox Tv'nin yeni dizisi Elkızı kadrosu okuma provalarına başladı
Birbiri ardına hazırladığı yapımlarla önümüzdeki sezona iddialı hazırlanan Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı usta ve yeni oyuncuların harmanlandığı bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte televizyonlarda yeni dizi çalışmaları hız kazandığı görülüyor. Bunlardan biri olan Fox TV dizisi el kızı farklı konsepti ve hikayesi ile sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Bir NTC Medya yapımı olarak Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Elkızı'nın oyuncu kadrosu tamamlandı ve oldukça popüler isimlerden oluşan dizi oyuncuları ilk defa bir aya gelerek okuma provalarına başladı. Dizi severler internette tanıtımı yapılan Fox Tv dizisi Elkızı'nın hangi ünlü isimlerden oluştuğunu merak ediyor. Önümüzdeki sezon çok ses getirmeye hazırlanan iddialı dizinin oyuncu kadrosu haberimizde.

Fox Tv'nin yeni dizisi Elkızı kadrosu okuma provalarına başladı

Birbiri ardına hazırladığı yapımlarla önümüzdeki sezona iddialı hazırlanan Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı görücüye çıktı. Usta ve yeni oyuncuların harmanlandığı dizide yer alacak isimler bir araya geldi ve okuma provalarına başladı. Eşsiz güzelliğiyle dikkat çeken Muğla'nın Ula ilçesi ve çevresinde çekimlere başlanacak olan yapımda tecrübeli isimlerin yanı sıra yetenekli genç oyuncuların çokluğu da dikkat çekiyor. Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolünü paylaştığı Elkızı dizisinde Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler de rol üstlenecek. Okuma provaları için bir araya gelen oyuncular keyifli dakikalar geçirdikten sonra çekimler için hep birlikte önümüzdeki günlerde şirin beldemiz Muğla'ya hareket edecek.

Ezo'nun acı dolu hikayesi izleyiciyi sarsacak

Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan'ın oturduğu dizeyi birçok başarılı diziyi yazan Hilal Yıldız kaleme alıyor. Ezo isimli bir genç kızın acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşıyacak olan dizi daha şimdiden Fox TV izleyicisini heyecanlandırdı. Önümüzdeki ay yayınlanması beklenen dizinin ağustos ayının sonlarında çekimlere başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. NTC Medya  ve Mehmet Yiğit Alp yapımcılığını üstlendiği Elkızı dizisi Fox TV'nin önümüzdeki sezon iddialı dizilerinden biri olmak için izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Keyifli seyirler.

18-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler