Güldür Güldür Show'da bu akşam ki sürpriz konuk kim?

Güldür Güldür Show'da bu akşam ki sürpriz konuk kim?
Eğlence deyince akla gelen ilk program olan Güldür Güldür Show, birbirinden komik skeçler ile izleyenleri kahkahaya boğuyor. Her hafta farklı konuklarıyla ortamı renklendiren programda bu hafta kim var?

Eğlencenin vazgeçilmeyenleri arasında yer alan Güldür Güldür Show, biribirinden komik skeçleriyle izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başardı. Bu akşamda Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Güldür Güldür Show programında bu hafta ünlüleri tanıyalım köşesinde Sinan Özen konuk olacak.

Güldür Güldür Show yine güldürecek!

Sinem'den ayrılmak isteyen Mesut'tan evlilik teklifi bekenir. Sinem, ilişkilerini kurtarmak için hangi yollara başvuracak? 

Amerikan polisleri Şevkıl ve Haykıl, Bilal'in kaybolan inegi 'Sarıkız' için atanırlar. Ancak Bilal, bir türlü Şevkıl ve Haykıl'a derdini anlatamaz. 

'Uzayda hayat var mı?' konusunda ise, Ufo uzmanı Hayati Feza, Paranormalci İsmail Kaytan ve ünlü akademisyen Mesut anlaşabilecekler mi?

Ünlüleri tanıyalım köşesinde kim var?

Oscar ödüllü programda bu hafta ünlüleri tanıyalım köşesinde Sinan Özen yer alacak. 36 yaşındaki Sinan Özen programa renk katacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 14 NİSAN CUMA akşamı saat 20:00'de SHOW TV'de! 

Sinan Özen Kimdir?

1 Mart 1964 yılında Rize'de doğan Sinan Özen, Türk popüler sanatçı, besteci ve oyuncudur. Asıl mesleği olan tornacılığı müziğe olans evdası yüzünden bırkarak sanatçı olmuştur. 1981 yılında ses yarışmasına katılarak müziğe ilk adımı atmış oldu. 1982 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı'na girdi. 1989 yılında ise 'Rüyalarım Olmasa' albümü ile ilk profesyonel müzik adımını attı.

 

 

14-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar