Yeni Gelin dizisinin son bölümünde (5.Bölüm) neler oldu?

Yeni Gelin dizisinin son bölümünde (5.Bölüm) neler oldu?
Hazar ve Bella arasına kara kedi gibi giren Dilan, konaktaki hanımların da yardımıyla hedefine ulaşır. Hazar ve Bella her ne kadar birbirlerine aşık olsalar da, bir türlü aralarındaki buzları eritemezler, hatta boşanmanın da eşiğine gelirler.

8 Nisan Cumartesi yayınlananYeni Gelin dizisinin  5. bölümünü oldukça heyecanlıydı. Show TV 'nin eğlenceli dizisinde bölümler ilerledikçe karakterler kendilerini hissettirmeye ve heyecanı tırmandırmaya başladılar. Peki 5.bölümde neler yaşandı?

Hazar’ın kendisine güvenmemesine, üstüne üstlük birde yalancılıkla suçlamasına çok kırılan Bella, Hazar’ın özür dilemesine rağmen yaşadıklarını hemen unutamaz. Hazar’sa Bella’nın gereğinden fazla uzattığını düşünür ve daha da sinirlenir. Yeni evli çiftin arasının açıklığını fırsat bilen Dilan birkaç günlüğüne konağa yerleşir ve Bella’yı olabildiğince Hazar’dan uzak tutmaya çalışır. İlk başlarda Dilan’ın dostluğuna güvenen Bella, zaman geçtikçe durumu fark etse de iş işten biraz geçmek üzeredir. Konaktakiler artık Bella,Hazar aşkının bittiğinden emin olup, Dilan’ı konağa gelecek yeni gelin olarak hayal etmeye başlamışlardır bile.

Hazar ve Dilan’ın baş başa kahve içmesi, Hazar’ın Bellay’a aldığı çiçeği Dilan’ın sahiplenmesi Bella kanadında bardağı taşıran son damla olur. Kamilya Hanım’da konaktaki söylentilerden Hazar’ın Bella’yı aldattığını düşünerek boşanma işlemlerine başlamıştır bile. Hazar içinde son damla boşanma işlemlerini duyması olmuştur.
Kaan Ağa’nın gizli sevgilisi Elmas ortalığı karıştırmaya devam edeceğe benzer. Bilmeden de olsa Hazar ve Bella’nın arasını açtığı gibi Möhteber Ana’yı da karşısına almıştır. Kaan istemese de anasının ve törelerin korkusundan karısından da ayrılamaz, sevdiği kadın Elmas’tan da vazgeçemez. Ama Elmas’ın artık sabrı kalmadığından Kaan Ağa’yı zor günler beklemektedir. Kaan’a son sözünü söyler: ’Ya karın ya ben.’
Kamilya Hanım’ın konaktakilere verdiği first lady lik dersleri başarılı olamaz. Derslerden hiçbir şey anlamayan kadınlar, Kalender Ağa’yı kendilerinden daha da uzaklaştırırlar. Ama kadınlar asla pes etmez. Çünkü hepsinin ortak isteği resmi nikahın kendisine kıyılmasıdır.
Kalender Ağa, dünürüyle yaptığı gezintilerine devam eder. Son durakları hipodromdur. İlk oyunda üçlüyü kazanan dünür, ikinci de altılıda şansını dener, ama Kör Hasan’ın oyunuyla bütün emekli maaşını kaybeder.
Şirin ve Ferhat aşkında da son durum, Baran’ın bu aşktan haberdar olduğunu Şirin’e söylemesiyle bir anda değişir. Baran aynı zamanda söyledikleriyle Şirin’in kafasını da karıştırmaya başlamıştır. Baran’a göre karşılıksız olduğu için en değerli aşk kendisinin aşkıdır. Yine Baran’a göre Ferhat’ın aşkı masum olmayıp, Şirin ağa kızı olduğu içindir.

 

13-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar