Alişan ve Çağla Şikel'den yeni dizi müjdesi geldi!

Alişan ve Çağla Şikel'den yeni dizi müjdesi geldi!
Daha önce Cennet Mahallesi'nde Çağla Şikel ile birlikte başrolleri paylaşan Alişan, önemli müjdeyi verdi. Alişan yeni dizi müjdesini verdi. Alişan ile Çağla Şikel'in birlikte rol alacağı dizi ne zaman yayınlanacak?

 Herkesin beğenerek izlediği Cennet Mahallesi'nde başrolleri oynayan Alişan ve Çağla Şikel Alişan ile Çağla Şikel'in oynayacağı dizinin adı ne olacak? Çağla Şikel ile Alişan'ın dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin adı ne olacak? Tüm merak edilenler bu haberimizde...

Katıldığı programda yeni projeleri ile ilgili bilgi veren Alişan yeni dizi müjdesinde bulundu. Yeni şarkısı 'Uslu Durumum' ile sevenleri için katıldığı programda eğlenceli dakikalar yaşandı. Şarkılarının yanında yeni dizi projesinden de bahseden Alişan, dizi için Mayıs ayında çalışmalara başlanacağını ifade etti. 

Ünlü türkücü Mayıs ayından itibaren Çağla Şikel ile birlikte kamera karşısında olacağını söyledi. Dizinin ise komedi dizisi olacağını belirten Alişan, Cennet Mahallesi'ne benzer bir mahalle dizisi olacağını belirtti. Yaz sezonunda yayınlanması planlanan komedi dizisi için Alişan, "İnsanlar bol entrikalı diziler izlemekten sıkıldı. Bol entrika için uç şeyler yapmaya başladık” dedi. 

 "Koskoca Kanuni Sultan Süleyman’ı haremde yaşayan bir adam gibi gösterdik. Padişahlık dönemi boyunca sefer sefer dolaşmış, at üzerinden inmemiş ve biz bu adamı sadece saray içerisindeymiş gibi gösterdik" diyen Alişan, tarihin saptırıldığını savundu.

Alişan Kimdir?

1976 yılında doğan Alişan, sunucu ve oyuncudur. Küçük yaşta müziğe atılan ünlü sunucu ve oyuncu yeni dizi müjdesini verdi.

Filmografisi

Aynalı Tahir, Kurt Kapanı, Aşkına Eşkıya, Papatya ile Karabiber, Cennet Mahallesi, Gonca Karanfil, Mert ile Gert, İbret-i Alem, Güldür Güldür

 

 

15-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar