Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu evlendi!

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu evlendi!
Güldür Güldür Show programının başarılı komedyeni Onur Buldu, evlendi. Bilal tiplemesiyle kendine hayran bırakan oyuncu beklenmedik şekilde dünya evine girdi.

Show TV'den ekrana gelen Güldür Güldür Show programının en çok dikkat çeken Onur Buldu evlendi. Herkes evine kapanmışken bir anda evlenen Onur Buldu herkesi şaşırttı. Peki Onur Buldu hangi isimle hayatını birleştirdi Onur Buldu kiminle evlendi? Onur Buldu'nun eşi kim?

Onur Buldu bakın kiminle evlendi?

Onur Buldu, Güldür Güldür Show'daki Bilal tiplemesiyle ve sinema filmleriyle herkesi kahkahalara boğuyor. Son filmi Bayi Toplantısı da pek çokları tarafından beğeniyle karşılandı. Şubat ayında yapılan Bayi Toplantısı filminin galasında sevgilisi Duygu Koz ile 19 Nisan 2020 tarihinde evleneceğini herkese duyurmuştu. Başarılı oyuncu bir süredir Duygu Koz ile birlikteydi. En sonunda birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar.

Onur Buldu ve Duygu Koz planladıkları gibi evlenemedi

Onur Buldu, Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu Beşiktaş'taki tiyatroda yapacaklarını söylemişti. Tabii ki düğünlerini planlarken hesaba katmadıkları bir şey vardı, Corona virüs. Tüm hayatı felç eden pandemi baş gösterince çiftin tüm planları suya düştü. Corona virüs tehlikesinin tam da düğün günlerine denk gelmesi nedeniyle hiç de planlamadıklar bir şekilde evlendiler. Basında çıkan haberlere göre çift, Etiler'deki evlerinde dünya evine girdi. Sosyal mesafe kuralı nedeniyle çiftin yakınları nikaha katılamadı. Onur Buldu ve Duygu Koz, sosyal medya hesaplarından nikahlarıyla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Onur Buldu'nun Instagram'da son olarak "Benim büyük gün ışığım" notunu ekleyerek eşi Duygu Koz ile birlikte çekindikleri bir fotoğraf paylaştığı görülüyor. Çiftin evlenmesi herkes tarafından öğrenilince Onur Buldu'nun eşi Duygu Koz'un mesleği oldukça merak edildi. Duygu Koz, İngilizce öğretmenliği yapıyor.

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir'in Bergama ilçesinde dünyaya geldi. Onur Buldu, Avrupa Yakası, Doktorlar, Yalancı Romantik, Papatyam, Aşağı Yukarı Yemişliler, Güldür Güldür, Analı Oğullu ve Jet Sosyete gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Bunun yanı sıra Plajda,  Ada: Zombilerin Düğünü, Aşk Geliyorum Demez, Berlin Kaplanı, Eyvah Eyvah 3, Böcek, Olur Olur!, İçimdeki Ses, Dedemin Fişi, Yok Artık 2, Martı, Saf, Düğüm Salonu, Cici Babam ve Bayi Toplantısı ise rol aldığı sinema filmleri.

26-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler