Güldür Güldür Show’un Kadrosuna Bakın Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?

Güldür Güldür Show’un Kadrosuna Bakın Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?
Show Tv’nin başarılı yapımlarından Güldür Güldür Show’un oyuncu ve yazar kadrosuna takviye güç geldi. Başarılı yapımın kadrosuna katılan isim kim? İşte detaylar!

Show Tv’nin uzun yıllardır süren başarılı ve eğlenceli yapımı Güldür Güldür Show seyirciyi biraz rahatlatan, eğlendiren, keyifli vakit geçirmesini sağlayan programlardan biri. Yapım içinde her hafta birbirinden eğlenceli, düşündürücü, hayatın içinde var olan halleri yansıtan skeçlerle hem ekrandaki hem de stüdyodaki seyirciye rahat ve gerilimden uzak bir akşam yaşatmaya çalışıyor. Uzun zamandır yayınlanan yapım yine birbirini tanıyan ve ne yapıp ne yapamayacağını bilen oyuncu kadrosu ve bu kadronun içinden skeçleri yazan yazarlardan oluşuyor. Birlikte uzun zaman çalışmanın verdiği güvenle her Cuma akşamı yayınlanan Güldür Güldür Show’da bir ayrılık yaşanırken bir de yeni bir oyuncu kadroya dahil oldu. İşte detaylar!

Giray Altınok Güldür Güldür Show’da!

Show Tv’nin her Cuma akşamı yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Aynı zamanda yazar yönü de olan Giray Altınok bundan böyle Güldür Güldür Show’un kadrosunda yazdığı ve rol aldığı skeçlerle seyirci karşısına çıkacak. Her Cuma akşamı yayınlanan programın kadrosunda Ali Sunal, Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Mahir İpek, Onur Atilla, Onur Buldu, Uğur Bilgin gibi başarılı oyuncular yer alırken bu kadroysa son olarak Giray Altınok dahil oldu. Güldür Güldür Show’a aynı zamanda yazılarıyla da destek verecek olan Giray Altınok’un gelmesiyle yazılacak skeçlerin nasıl olacağı merak edilmeye başlandı.

Giray Altınok Kimdir?

1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen Giray Altınok, özellikle yazdığı hikaye ve senaryolarla adını duyurdu. Aynı zamanda oyunculukta yapan Altınok pek çok tiyatro oyununda da yer alırken ilk olarak Kaybedenler Kulübü’nde rol aldı. Daha sonra Tut Sözünü adlı filmin hem yazarlığını yaptı hem de filmde rol aldı. Altınok özellikle Kanal D ekranlarında yayınlanan Buyur Burdan Bak isimli programla tanındı ve adını duyurdu. Giray Altınok’un rol aldığı ve yazarlığını üstlendiği yapımlardan bazıları şunlardır. Kaybedenler Kulübü, Tut Sözünü, Buyur Burdan Bak, Siz Tek Ben Hepiniz, İnsandan Kaçan, Yoruyorsunuz Bizi, Aferin Size, Mutluyduk Belki Bugüne Kadar. Oyuncunun Güldür Güldür Show’da da başarılı bir performans göstereceği tahmin ediliyor.

05-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar