Güldür Güldür Show’un Ünlü Oyuncusunun Acı Kaybı

Güldür Güldür Show’un Ünlü Oyuncusunun Acı Kaybı
Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncusu Meltem Yılmazkaya’nın babasını hayatını kaybetti.

Show Tv ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve ekranların en çok sevilen yapımlarından biri olan Güldür Güldür Show seyircinin severek ve ilgiyle izlediği yapımlardan biri. Yapım her hafta birbirinde eğlenceli skeçlerle seyirci huzuruna çıkarken bu skeçlerle seyirciye keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı. Yapımda birbirinden ünlü ve başarılı çok sayıda oyuncu yer alırken bu oyuncuların skeçlerde gösterdiği başarılarda onların seyirci nezdinde daha da çok sevilmelerine sebep oldu. Ancak ne yazık ki zaman zaman bu oyunculardan bazıları acı dolu günler yaşadı. Oyuncular kimi zaman en yakınlarını kaybederken bu acıyı en derin bir şekilde yaşadılar. Bugün de Güldür Güldür Show’un başarılı ve sevilen oyuncularından biri olan ve pek çok skeçte yer alan başarılı oyuncu 36 yaşındaki Meltem Yılmazkaya’nın babası hayatını kaybetti. Bu büyük acıyı sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran başarılı oyuncu acısını sevenleriyle paylaştı.

Meltem Yılmazkaya’nın Babası Hayatını Kaybetti

Güldür Güldür Show’da uzun zamandır rol alan başarılı oyuncu 36 yaşındaki Meltem Yılmazkaya bugün büyük bir acıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu Meltem Yılmaz bugün babasını kaybetti. Bu acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Meltem Yılmazkaya paylaşımında “dün gece babamı kaybettik. Yarın defnedilecek. Mesaj ve telefonlara dönemiyorum. Kusuruma bakmayın. Allah herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncunun babasının cenazesi ise bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncuya pek çok hayranı ve seveni baş sağlığı mesajları iletti. Biz de Metem Yılmazkaya’ya bu acı kaybından dolayı sabırlar diliyor, merhum babasına da Allah’tan rahmet diliyoruz.

Meltem Yılmazkaya Kimdir?

Halen Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncularından biri olan Meltem Yılmazkaya 27 Kasım 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından henüz 13 yaşındayken amatör olarak tiyatroya başlamıştır. Başarılı oyuncu Müjdat gezen Sanat merkezi ve ardından da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Aile Saadeti

-          Şen Yuva

-          5’er Beşer

-          Adım Bayram Bayram

-          Aşkın halleri

-          Aldırma Gönül

-          Güldür Güldür Show

-          Dedemin Fişi

-          Kaçma Birader

-          Cici Babam

31-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar