Teşkilat Dizisinde Şok Ayrılık İddiası

Teşkilat Dizisinde Şok Ayrılık İddiası
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat’ta neler oluyor? Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiaları herkesi şok etti.

TRT 1 ekranlarında sezon sonuna doğru yayınına başlayan ve büyük bir prodüksiyon ve güçlü bir hikayeye sahip olan ve Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi her hafta seyirciyi ekrana bağlıyor. Dizi seyirciye aksiyon gerilim ve heyecanı bir arada sunarken kanal ve yapımcısına da reytinglerdeki başarıyla gurur ve güven veriyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne zarar veren ve aleyhine planlar yapanların ortadan kaldırılmasını anlatan ve istihbarat hikayeleriyle seyirciyi ekrana bağlayan dizi birbirinden usta ve başarılı oyuncularla da göz dolduruyor. Sezona geç başlamasına rağmen Pazar günlerinin en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren Teşkikat ne yazık ki sezon finaline giderken şok bir iddia ile sarsılıyor. Dizinin kadrosunda yer alan usta ve başarılı bir oyuncunun yapım şirketiyle görüşerek diziden ayrılmak istediği sektörde yayılırken bu iddia adeta bomba etkisi yarattı. İşte haberin detayları!

Serdar (Çağlar Ertuğrul) Teşkilat’tan Ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve aldığı reytinglerle gün birincisi olan Tims&B Yapım tarafından hazırlanan Teşkilat dizisi birbirinden usta oyuncularla ekrana geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal Yurtçu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin ve Ahmet Uğur Say yer alıyor. Dizi her hafta aksiyon ve stratejik hamlelerle seyirciye doyumsuz anlar yaşatırken gelen şok bir haber seyirciyi adeta şoka uğrattı. Dizi de başrol oynayan ve Serdar karakteriyle ekibin aksiyon ayağını oluşturan Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiası sektörde konuşulmaya başladı ve ardında da magazin basını ve sosyal medyada gündeme geldi. Bu durum bir anda dizi seyircisini şoka uğratırken dizide neler oluyor sorusunu sordurmaya başladı.

Verilen Sözler Tutulmadı!

Teşkilat dizisinde rol alan başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul Serdar karakteriyle dizide seyircinin en çok sevdiği ve heyecanla takip ettiği oyunculardan biri. Dizide istihbarat ekibinin aksiyon ayağını canlandıran Cağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiaları herkesi şok etti. İddialara göre Çağlar Ertuğrul kendisine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek yapım şirketi Tims&B’ye sezon finalinin ardından projeden ayrılmak istediğini belirtti. Bu gelişme üzerine de dizinin senaryosu yeniden revize edildi. Eğer yapım şirketi ile Çağlar Ertuğrul arasında iddia edilen sorunlar çözülmezse Serdar karakteri ile yollar ayrılacak. Tüm bunların cevabı ise yakın zamanda ortaya çıkacaktır.

31-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar