İzzet Yıldızhan: Zengin Olmak İyidir Arkadaşlar

İzzet Yıldızhan: Zengin Olmak İyidir Arkadaşlar
Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın söylediği zenginlikle ilgili sözlere bambaşka açıdan yaklaştı ve zenginlik iyidir arkadaşlar dedi

Magazin dünyası son günlerde ünlü isim Hülya Avşar’ın sözleriyle çalkalanıyor. Ünlü ismin geçtiğimiz günlerde ifade ettiği sözler magazin basınında ve sosyal medyada günlerce gündem oldu ve televizyon programlarında konuşuldu. Ünlü isim bir açıklamasında ada alacağı yönündeki iddialara açıklık getirmiş ve ardından da “bu kadar zenginlik kadar insanın başına gelebilecek kötü bir şey olamaz. Bu nedir böyle, her şeyi alabilmek! Hayatta her şeye şüpheli gezersin. Sevgilin seni seviyorum dese inanmazsın. Bir şeye özlem duymak gerek hayatta” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler günlerce konuşulmuş kimileri tarafından yerinde bulunmuş kimileri tarafından da eleştirilmişti. Ünlü isim Hülya Avşar’ın bu sözlerine nazire yaparcasına bir başka ünlü isim İzzet Yıldızhan’da bir açıklama yaptı ve bu sefer o bambaşka ifadeler kullandı.

İzzet Yıldızhan Cevap Verdi

Hülya Avşar’ın geçtiğimiz günlerde kullandığı “zenginlik çok kötü bir şey. İnsan hayatta bazı şeylere özlem duymalı” ifadelerine bir cevap da ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan’dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenen ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Hülya Avşar’ın bu sözlerine bambaşka sözlerle karşılık verdi. İzzet Yıldızhan “zengin olmak güzel bir şey arkadaşlar. Zengin olduğunuzda istihdam sağlayıp insanlara iş olanağı sağlayabiliyorsunuz, bundan daha güzel bir mutluluk olamaz” ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla olaya bambaşka bir noktadan yaklaşan İzzet Yıldızhan’ın bu sözleri sosyal medyada ve magazin gündeminde geniş şekilde yer buldu.

İnsanlara Faydalı Olmak Lazım

Hülya Avşar’ın sözlerine nazire yaparcasına olaya bambaşka bir noktadan yaklaşan ve zenginlikle ilgili düşüncelerini paylaşan İzzet Yıldızhan düşüncelerini dile getirmeye devam ederek açıklamasını sürdürdü. Zenginlikle ilgili düşüncesini “ben de bilirdim paramı faize, dolara, altına yatırıp kenarda keyif sürmeyi. Bana göre bu düşünceye sahip insanlar faydasızdır. Ama benim yanımda kader birliği ettiğim 455 kişi var. İnsanlara iş imkanı sağlamak, çalışmak, üretmek kadar güzel bir duygu olamaz. Birikimimizi doğru kullanıp insanlara faydalı olmamız lazım” ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla magazin basınında yer alan İzzet Yıldızhan’ın sözleri Hülya Avşar’ın sözler ile kıyaslandı. Bakalım bu sözlere nerden nasıl bir cevap gelecek ve ünlüler dünyası bu konuda daha neler söyleyecek?

31-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar