Güldür Güldür Show’un Yayın Günü Değişti!

Güldür Güldür Show’un Yayın Günü Değişti!
Show Tv'nin keyifle seyredilen yapımlarından Güldür Güldür Show'un Yayın günü Değişti. Cuma yerine Perşembe akşamlarına alınan yapımın 224. bölümü Perşembe akşamı Show Tv'de!

Ekranlarda yer alan az sayıdaki komedi programından biri olan ve seyircinin beğenerek ve keyifle izlediği Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show’un yayın günü değişti. Show Tv’nin aldığı bir kararla Cuma akşamları saat 20.00’da izleyici şle buluşan Güldür Güldür Show bundan böyle Cuma akşamları değil Perşembe akşamları yine aynı saatte ekranlara gelecek. BKM Yapım tarafından hazırlanan ve seyirci tarafından eğlenilerek takip edilen yapım uzun süredir Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. 224. Yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan yapımın yayın gününün değişmesinin sebebi bilinmiyor. Kanalın ilgiyle takip edilen yapımı Güldür Güldür Show’un yerine Cuma akşamına hangi yapımın geleceği ise şimdilik bilinmiyor. Detaylar haberimizde!

Güldür Güldür Show Cuma Yerine Perşembe Ekranlarda!

BKM Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Onur Buldu gibi usta oyuncuları barındıran yapım her hafta birbirinden ilginç ve komik skeçlerle seyirci karşısına çıkıyor. Ali Sunal’ın sunuculuğunda yayınlanan yapım zaman zaman siyasi konulara da mizahi bir tarzda yaklaşıyor. 7’den 70’e hemen her kesimden izleyicisi olan Güldür Güldür Show aynı zamanda stüdyodaki seyircilere de hitap ediyor ve yayın aynı zamanda TV’den yayınlanıyor. Yayın Kanalı Show Tv’nin aldığı bir kararla Cuma gününden Perşembe akşamlarına alınan yapım bundan sonra Perşembe günleri izleyicisiyle buluşacak.

Güldür Güldür Show 224. Bölüm Perşembe Akşamı Ekrana Geliyor!

Uzun zamandır Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Güldür Güldür Show kanalın iyi reyting yapan yayınları arasında yer alıyor. Seyircinin keyifle takip ettiği ve birbirinden ilginç ve komik skeçlerle ekrana gelen yapım BKM tarafından hazırlanıyor. Şu ana kadar 223 bölüm gibi yüksek bir rakama ulaşmayı başaran yapımın yayınlanacak 224. Bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek. Yayının Perşembe akşamlarının en çok seyredilen Mucize Doktor’un karşısında olması reytinglerini nasıl etkileyecek şimdilik bilinmiyor. Ancak her iki yapımında kendine has kült takipçilerinin olduğu kesin. 224. Bölümünün Perşembe akşamı nasıl bir sonuç alacağı ise şimdiden merak ediliyor

04-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar