Güldür Güldür Show’un Yokluğunda Doğa Rutkay Kendine Yeni Yol Açtı!

Güldür Güldür Show’un Yokluğunda Doğa Rutkay Kendine Yeni Yol Açtı!
Zorunlu karantina günlerinde sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapan ünlüler arasına Başarılı oyuncu Doğa Rutkay’da dahil oldu. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında eğlenceli yapımlardan biri olan ve seyircinin beğeniyle ve keyifle takip ettiği Güldür Güldür Show geçtiğimiz mart ayında koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Dizide pek çok oyuncu rol alırken ekrana gelen skeçler seyirci tarafından keyifle takip ediliyordu. Ali Sunal’ın sunuculuğunda ekranlara gelen yapımda pek çok oyuncu rol alıyordu. Çekimlere ara verilmesiyle birlikte oyuncular kendilerini evlerine karantinaya alırken zaman zaman sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundular. Yapımın güzel ve başarılı oyuncularından Yeter karakterine hayat veren Doğa Rutkay ise verilen aranın ardından kendine yeni bir yol çizme kararı aldı. Başarılı oyuncu evde çocukları ile vakit geçirmeye ve kendisini ev işlerine vermiş ve bir süre bunlarla oyalanmıştı. Şimdi ise Rutkay bambaşka bir yola girdi. İşte detaylar!

Doğa Rutkay’dan Yeni Karar!

Güldür Güldür Show’un çekimlerine ara vermesiyle yapımın oyuncuları kendilerini evlerinde zorunlu karantinaya aldılar ve evlerinde vakit geçirmeye başladılar. Bu oyunculardan biri olan ve yapımda Yeter karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Doğa Rutkay evinde çocuklarıyla bir süre vakit geçirdikten sonra şimdilerde başka bir yola girmeye karar verdi. Doğa Rutkay evde kaldığı bu zamanı değerlendirmeye karar vererek daha önce örneği yine pek çok ünlü tarafından ortaya konan İnstagram canlı yayınları yapmaya karar verdi. Doğa Rutkay bunun için canlı yayınlarında içeriği olan yayınlarla takipçilerinin karşısına çıkıyor. Takipçilerini çeşitli konularda bilgilendiren, bilinçlendiren yayınlar yaparak belli bir çizgi tutturan ve bir format geliştiren oyuncu evinde vaktini bu şekilde değerlendirmeye başladı. Bir canlı yayın sonunda Rutkay “Bir canlı yayının daha sonuna geldik. Siz mutlu ben mutlu! Sayenizde motive olup, çalışıyorum, işe gitmediğim için hala işe yarar hissediyorum kendimi” ifadelerini paylaştı. Doğa Rutkay son olarak canlı yayınında hamile eğitim uzmanı Ayşe Öner ile bir yayın gerçekleştirdi ve takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Doğa Rutkay Kimdir?

30 Ekim 1978 yılında Ankara’da dünyaya gelen Doğa Rutkay yine başarılı oyuncu Rutkay Aziz’in kızıdır. Babası gibi oyunculuk mesleğini seçen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Şimdiye kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu halen Güldür Güldür Show’da Yeter karakterini canlandırmaktadır. Rutkay’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Günaydın İstanbul Kardeş, Çiçeği Büyütmek, Aşkım Aşkım, Pembe Patikler, Her Şey Aşk İçin, Şeytan Sofrası, Halk Düşmanı, Avrupa Yakası, Kandıramazsın Beni, Çakallarla Dans 2, Dedemin Fişi, Dersimiz Atatürk.

26-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar