Güldür Güldür yeni sezona bomba gibi geliyor (O isim geri döndü)

Güldür Güldür yeni sezona bomba gibi geliyor (O isim geri döndü)
Ekranların en çok güldüren programı Güldür Güldür yeni sezona bomba gibi geliyor. Programın müptelaları heyecanlandı, o isim geri döndü

Adı üstünde Güldür Güldür… Ekranların en çok güldüren programı Güldür Güldür yeni sezona bomba gibi geliyor. İnternette en çok tıklanılan programı Güldür Güldür Show 13 Temmuz Cumartesi akşamı sezon finali yaparak tatile girmişti. Programın müptelaları heyecanlandı,  o isim geri döndü. Güldür Güldür yeni sezona bomba gibi geliyor dedik ve canlitv takipçileri için araştırdık. Şimdi detaylar

Güldür Güldür yeni sezona bomba gibi geliyor (O isim geri döndü)

Show Tv’de her cumartesi seyirciyi ekran başına bağlayan Güldür Güldür yaz boyunca bizi güldürememişti. Nerde kaldık diyerek kolları sıvayan ekip yeni isimle daha da güçlenerek yeni sezona iddialı geliyor. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Güldür Güldür Show ülkemizde en kalabalık oyuncu grubu barındırmanın avantajını yaşıyor. Zira ayrılanlar olduğu kadar transferlerle kadro her geçen profesyonelleşiyor.  

Güldür Güldür kadrosu

Her biri bir sinema ve televizyon yıldızı olan Güldür Güldür adeta bir fabrika gibi. Her geçen gün sinema ve televizyon dünyasına yeni yüzler kazandıran kadrodaki isimlere bir göz atalım.

Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter...

Mizah dünyasında bir boşluğu dolduran ve ilginç konuları ustalıkla ve mizahla harmanlayarak sunan programı Ali Sunal yönetiyor.

O isimler geri döndü

BKM yapımı Güldür Güldür Show’da dönem dönem girenler ve çıkanlar oluyor. Bunlardan biri olan Aylin Kantene ve Çağlar Çorumlu kadroya dahil olurken İrem Kahyaoğlu ile de anlaşma sağlandı. Güldür Güldür Show'da, Aylin KOntene’nin yokluğunda geçen bir önceki sezonun ardından, programın sevenleri geri dönüş haberleriyle sevindiler.

Aylin Kontente Güldür Güldür'ecek

İkinci çocuğunun doğumu nedeniyle kısa bir ara vermek zorunda kalan Aylin Kontente, yeni sezonda Güldür Güldür sahnesinde yer aldı. Sezonun yeni oyun hazırlıkları için toplanan egeniş kadro, ilk defa okuma provaları için BKM tiyatroda buluştu. Provalara katılan Kontente heyecanını şöyle paylaştı:  “Bir senelik bir ara oldu. Benim için hiç kısa değildi. Herkesi çok özledim ve kavuşmak için sabırsızlanıyorum”

Aylin Kontente’yi tanıyalım

1982 İzmir doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü 2003 yılı mezunudur. Kampüsistan dizisi ile profesyonel oyunculuk kariyerine başlayan güzel oyuncu Güldür Güldür ekibinde yıldızı parlayanlardan biri oldu. 2012 yılında aynı ekipten oyuncu Alper Kul ile evlenen Aylin Kontente ilk çocuğunu 2013 yılında kucağına aldı. Çiftin 11 Aralık 2018 günü bir erkek bebekleri daha oldu. Canlitv olarak çifte hayırlı bir ömür dileyerek Aylin Kontente’ye hoş geldin diyoruz.

11-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar