Güldür Güldür’ün iki oyuncusu büyük ödülü kaptı!

Güldür Güldür’ün iki oyuncusu büyük ödülü kaptı!
Magazin dünyası 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni konuşuyor. Güldür Güldür Show'un iki oyuncusu ise En İyi Komedi Dizisi Erkek ve Kadın kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Televizyon, sinema, müzik ve sanat dünyasında yankıları büyük olan 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. İdlip Şehitleri sebebiyle ertelenen 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni farklı bir formatla gerçekleştirildi. Birçok kategoride ödüllerin verildiği törende En İyi Komedi Dizisi Erkek ve Kadın ödülleri Show Tv'nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show oyuncularına gitti. Güldür Güldür'de Bilal ve Naime karakterlerini canlandıran başarılı oyuncular ödüle layık görüldü.

Altın Kelebek Ödülü iki başarılı oyuncuya verildi

Güldür Güldür Show'da Bilal karakterini canlandıran Onur Buldu, 'En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi olurken yine fenomen karakterlerden biri olan Naime karakterini canlandıran Ecem Erkek de 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Güldür Güldür Show'da canlandırdıkları karakterlerle fenomen olan başarılı oyuncular, bu başarılarına 46. Pantene Altın Kelebek Ödülü sahibi olmayı da ekledi. Fenomenleşen ve en çok izlenen eğlence programlardan biri olan Güldür Güldür Show, 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde de adından söz ettirmeyi başardı.

Ecem Erkek: Bugün Adile Naşit’in mezarına gittim

Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncuları Onur Buldu ve Ecem Erkek bu başarılarını sosyal medya hesaplarından aldıkları ödülle çektirdikleri fotoğraflarla paylaştı. Başarılı tiplemelere imza atan oyuncu Ecem Erkek, ödülü aldıktan sonra usta oyuncu Adile Naşit'in mezarını ziyaret ettiğini yazdı. Ecem Erkek instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına şu notu ekledi; "Yüksek bir halk oylamasıyla almışım bu ödülü. Bugün Adile Naşit’in mezarına gittim. Mezarını yıkadım, dua ettim . Sonra düşündüm. Ben de böyle sevilmek akılda kalmak istiyorum. Mezarım kurumasın üstünde otlar bitmesin. öyle saf sevilmek ... tek isteğim bu...SİZİ SEVİYORUM ÇOK"

'En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü' Onur Buldu'ya verildi

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu da sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. 'En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi Buldu, "Herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız..." ifadeleriyle sevenlerine teşekkür etti. 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine de katılan sevilen oyuncuların başarıları takipçileri ve birçok ünlü isim tarafında teprik edildi.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar