Güldür Güldür’ün Oyuncusu Özgün Aydın Evlendi!

Güldür Güldür’ün Oyuncusu Özgün Aydın Evlendi!
Show Tv ekranlarında yayınlanan Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı eğlence programı Güldür Güldür’ün Mustafa karakterine hayat veren Özgün Aydın Dilan Saltık’la evlendi.

Sevilen eğlence programı Güldür Güldür’ün başarılı oyuncularından Özgün Aydın 5 Haziran 2022 Pazar günü nikah masasına oturdu. Beşiktaş Kültür Merkezi Harbiye Açıkhava’da 10 sezon, 309 bölümdür oynanan eğlence programı Güldür Güldür, ilk olarak 2013 yılında Fox TV ekranlarında daha sonraki sezonlarda Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Senaryosunu Murat Kepez in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu nun oturduğu, sunuculuğunu Ali Sunal  (Aziz)’ın yer aldığı, 10. Sezonunda Alper Kul (İsmail), Doğa Rutkay (Yeter), Onur Buldu (Bilal), Onur Atilla (İbrahim), Meltem Yılmazkaya (Mehtap), Aziz Aslan (Fikri), Burak Topaloğlu (Bahadır), Aylin Kontente (Burcu), Özgün Aydın (Mustafa), Uğur Bilgin (Mesut), Mahir İpek (Hayati), Ünal Yeter (Kudret), Açelya Topaloğlu (Çiçek), Berkay Tulumbacı (Ozan), İrem Kahyaoğlu (Leman), Giray Altınok (Feridun), Toygan Avonoğlu (Paşa), Özgün Bayraktar (Jale), Ömür Arpacı (Tufan) gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Güldür Güldür’ün beğenilen oyuncusu Mustafa karakterine hayat veren ismi Özgün Aydın bu akşam sevgilisi olan Dilan Saltık ile evlendi. İşte Özgün Aydın’ın evlilik haberinin detayları…

Özgün Aydın, Dilan Saltık İle Evlendi

9 Sezondur ekranlarda izleyici ile buluşan Güldür Güldür programına 3. Sezonda dahil olan Özgün Aydın 5 Haziran Pazar günü bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Dilan Saltık ile dünya evine girdi.

6 Eylül 1984 Ankara doğumlu Özgün Aydın, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olan Aydın, aynı zamanda okuduğu fakültenin tiyatro bölümünün oyunculuk sınavlarına girmiş ve kazanmıştır. Öğrenciyken tiyatro ve filmlerde ufak tefek rollerde alırken, asıl tanınırlığı 2009 yılında İstanbul’a geldiğinde Levent Kırca Tiyatrosunda görev alan oyuncu ‘Olacak O Kadar’ adlı TV Programında sunucu olarak çalıştı ve uzun seneler oyunculuk yaptı. Göstermiş olduğu başarılı performansı ile ünlenmiştir.

Özgün Aydın ayrıca, Kod Adı, Ne Seninle Ne Sensiz, Karanlıktaki Umut, Kaleiçi, Emret Komutanım, Koçum Benim, Canım Kocacığım, Bizim Evin Halleri dizilerinde ve Son İstasyon, Olur Olur sinema filmlerinde, Belgelerle Kurtuluş Savaşı, Çıkışyokland Cumhuriyeti, Şah Mat, Bir Karşılaşma Bir Nedir, Bunu Yapan İki Kişi tiyatrı oyunlarında oynamıştır. 

Özgün Aydın’ı Güldür Güldür Ekibi Yalnız Bırakmadı

Ekranların eğlence programı ‘Güldür Güldür’ün başarılı oyuncularından Özgün Aydın nikah masasına oturdu. Bir süredir birliktelikleri devam eden oyuncu Dilan Saltık ile yaşamını birleştirdi. İlişkilerini evlilik ile taçlandırdı.

Özgün Aydın’ın bu mutlu gününde Güldür Güldür ve DasDas oyuncuları yalnız bırakmadı.

Çiftin düğün töreni bu akşam Fenerbahçe’de gerçekleşirken; Ali Sunal, Doğa Rutkay, Necati Akpınar, Didem Balçın, Mert Fırat gibi ünlü isimler de katıldı.

Özgün Aydın ile Dilan Saltık çiftinin düğün töreninde nikah şahitliklerini Didem Balçın ve Alper Kul yaptı.

Geçtiğimiz sezon Çok Güzel Hareketler 2’ye veda eden Ali Özün Aydın’ın abisi Özgün Aydın’ın nikah törenine katılmaması dikkatlerden kaçmadı.



‘En tatlı damat’ notunu düşen Doğa Rutkay birlikte çekildikleri fotoğraflarını sosyal medyasında paylaştı.


Bir başka düğünden kare paylaşan kişi de Ali Sunal’ın eşi Nazlı Kurbanzade Sunal oldu. Paylaştığını fotoğrafın altına ‘Düğüncülük devam…’ notunu yazdı.




06-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar