Killa Hakan'dan Kötü Haber

Killa Hakan'dan Kötü Haber
Almanya'da müzik yapan ve yaptığı rap müzikle büyük bir şöhrete sahip olan Killa Hakan (Hakan Durmuş) yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi veriyor.

Kendine has tarzıyla müzik piyasasında oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan rap müziğin önde gelen şarkıcılarından Killa Hakan olarak bilinen Hakan Durmuş’tan sevenlerine kötü haber geldi. Almanya’da yaşayan ve burada müzik yapan ünlü ismin uzun süredir süren hastalığı son günlerde kötüleşti ve ünlü isim hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan muayenelerin ardından Kila Hakan’ın tedavisinde yoğun bakımda yapılmasına karar verildi. Gelen haberlere göre ünlü şarkıcının durumunun oldukça kritik olduğu ve şu an komada bulunduğu öğrenildi. Magazin basını ve müzik dünyasında gündem olan haber bir anda ünlü ismin hayranlarını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Rap müziği türünde şarkılar yapan ve özellikle gençler tarafından oldukça sevilen ünlü ismin hastanede ölüm kalım mücadelesi verdiğini en yakın arkadaşlarından Massaka sosyal medya hesabından paylaştı.

Ölüm Kalım Savaşı Veriyor

Killa Hakan lakabıyla tanınan ve rap müziğin önde gelen şarkıcılarından olan Hakan Durmuş Almanya’da hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. 49 yaşındaki ünlü şarkıcının en yakın arkadaşlarından olan Massaka sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve ünlü şarkıcının durumunu sevenleriyle paylaştı. Massaka paylaşımında “selam arkadaşlar. Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. Daha sonra yapılan başka bir paylaşımda da asılsız haberlere itibar edilmemesi istendi.

Killa Hakan Kimdir?

Rap Müziğinin önde gelen temsilcilerinden olan Killa Hakan’ın gerçek ismi Hakan Durmuş’tur. 3 Mart 1973 yılında Almanya’da dünyaya gelen Killa Hakan’ın babası eski milli güreşçilerden Ali Rıza Durmuş’tur. Almanya’da eğitim gören Killa Hakan eğitim hayatının ardından çocukluktan itibaren gönül verdiği müzik dünyasında yerini almış ve Almanya’da rap tarzında müzik yapmaya başlamıştır. Türkçe rap ile kısa sürede gençlerin gönlünü fethetmiştir. Almanya’nın MTV Kanalında 15 hafta süresince Top 10 listesinde kalmayı başaran tek Türk şarkıcıdır. Şarkıcı Almanya ve Avrupa’da olduğu kadar Türkiye’de de gençler arasında çok sevilmekte ve büyük bir hayran kitlesine sahip bulunmaktadır. Killa Hakan geçtiğimiz mart ayında ameliyat olmuştur.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar