Güler Işık sevenlerinden dua istedi

Güler Işık sevenlerinden dua istedi
Ünlü türkücü Güler Işık'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Sevenlerinden dua isteyen Güler Işık hastalığını anlattı.

Sesi ve söylediği türkülerle sevilen ünlü sanatçı Güler Işık hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Güler Işık meme kanserine yakalanmış ve tedavisinin ardından iyileşmişti. Uğur Arslan'ın Haber Arası programına katılan Güler Işık sevenlerine kötü bir haber verdi. Kanseri atlatan Güler Işık'ın hastalığının yeniden nüksettiği öğrenildi. Güler Işık göğüs bölgesinde hissetmeye başladığı ağrılar nedeniyle kontrole gittiğini ve bu kontrol sırasında hastalığın tekrarladığını öğrendiğini söyledi. Güler Işık yakalandığı hastalığın diğer hastalığıyla aynı olmadığını belirtti. Karaciğer ve akciğere sıçrayan yeni durumun süt kanallarıyla ilgili bir durum olduğunu dile getirdi.

Güler Işık kemoterapiye başladı

Ünlü sanatçı Güler Işık 2015 yılında meme kanserine yakalanmıştı. Aldığı tedavi sonucunda hastalığı atlatan Güler Işık tesettüre girdi. Hastalığı döneminde Umre ziyareti de yapan Güler Işık, bu ziyaret esnasında gördüğü rüyada iyileşeceğinin söylendiğini anlatmıştı. Duanın gücüne çok inandığını belirten Güler Işık o dönemde tamamen iyileşerek sağlığına kavuştu. Fakat Güler Işık, pandemi nedeniyle aksattığı kontrolüne gidince yeni bir hastalık durumu oluştuğunu öğrendi. Doktorların hemen tedaviye başlaması gerektiğini söylemesi üzerine Güler Işık yeniden kemoterapi almaya başladı. Kemoterapinin işe yaradığını belirten Güler Işık hastalığı bu kez de atlacağına inanıyor. Işık programda, "Hemen kemoterapiye başlamam gerekti. Allah'a şükür iyi sonuç veriyor. Yüce Rabbim bunu yeniden atlatmama müsaade edecektir diye düşünüyorum. Beni sevenlerden dua istiyorum" ifadelerini kullandı.

Güler Işık helallik isterken göz yaşlarını tutamadı

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık, hastalığı atlatacağına inandığını belirtirken güçlü bir inanca sahip olduğunun da altını çizdi. Allah'ın verdiği ömrün bir gün biteceğinin de farkında olduğunu belirten Güler Işık herkesten helallik istedi. Güler Işık ekranda sevenlerinden helallik istediği anlarda ise gözyaşlarına hakim olamadı. Uğur Arslan'ı da ağlatan Güler Işık sevenlerinden dua isteyerek programdan ayrıldı. Usta sanatçı Güler Işık'ın tedavi sürecinin güzel geçtiği ve ilaçların yan etkilerinin çok fazla olmadığı belirtildi. Güler Işık'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

23-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar