Alparslan Büyük Selçuklu’da Sürpriz Ayrılık

Alparslan Büyük Selçuklu’da Sürpriz Ayrılık
TRT 1’de ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği Alparslan Büyük Selçuklu’da Emir Bozan karakterini canlandıran Yurdaer Okur’un diziyle vedalaşacağı öğrenildi.

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu Akli Film tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanıyor. Dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu her ne kadar tarihi bir hikayeden yola çıksa da hikaye ve senaryoda kurgular oldukça fazla bulunuyor. Bu sezon başlayan ancak geçen sezonda farklı bir hikaye ve farklı bir oyuncu grubuyla ekranda olan Alparslan Büyük Selçuklu bu sezon Selçuklu Devleti’nde altın çağlardan birini yaşatan ve Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Sultan Alparslan’ın hikayesini ve döneminde yaşanan siyasi ve askeri olayları anlatıyor. Dizinin hikayesinde önemli bir yer tutan ve devrin ayrılıkçı yapılanması Karmatilerle mücadelenin de ele alındığı ve seyirciye aktarıldığı olaylar her bölüm seyirciyi ekrana kilitleyen bölümlerden biri olarak dikkat çekiyor. Karmatilerin lideri olan ve gizlenerek her türlü kötülüğü yapan Emir Bozan’ın hikayesinde zaman zaman çıkışlar ve inişler yaşanıyor. Özellikle Alparslan tarafından devamlı şüpheyle yaklaşılan Emir Bozan’ın yaptıkları ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Emir Bozan (Yurdaer Okur) Diziye Veda Ediyor

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve gün birinciliğini elinde bulunduran Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu’da önümüzdeki bölümlerde büyük ve şok bir ayrılık yaşanacağı öğrenildi. Dizinin temel akslarından biri olan ve seyircinin neler olacağını heyecanla merak ettiği Karmatileri anlatan hikayede büyük bir ayrılık yaşanacak. Dizide Selçuklulara karşı bir mücadele veren ve Selçukluların bütün düşmanlarıyla birlikte olan ayrılıkçı ve sapık inanç Karmatilerin liderliğini yapan Emir Bozan’ın hikayesinin 17. Bölümde biteceği öğrenildi. Dizide Emir Bozan karakteriyle seyirciyi ekrana kilitleyen başarılı oyuncu Yurdaer Okur’un diziden böyle ansızın ayrılacak olması seyirciyi şoke etti. Her türlü fenalığın ve kötülüğün temelinde yer alan Karmatilerin lideri Emir Bozan’ın 17. Bölümde son kez seyirciyle buluşacağı ve karakteri canlandıran Yurdaer Okur’un diziyle bu bölümde vedalaşacağı öğrenildi.

28. Bölümde Sezon Finali Yapacak

Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu bu sezonun başarılı ve reytingi yüksek dizileri arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Barış Bağcı ve Mim Kemal Öke’nin yer adlığı dizinin reytinglerinden memnun olan kanalın ve yapım şirketinin dizinin 2. Bölümüyle ekranlarda olacağı öğrenildi. Dizinin sezon finaline ise 28. Bölümle birlikte Mayıs ayının sonunda gireceği öğrenildi. Dizinin yeni sezonda yine TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı öğrenildi.

23-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar