Gülse Birsel'in elektrik faturası olay oldu! Gonca Vuslateri'nden çok konuşulacak yorum!

Gülse Birsel'in elektrik faturası olay oldu! Gonca Vuslateri'nden çok konuşulacak yorum!
Ünlü yazar ve oyuncu Gülse Birsel sosyal medya hesabından elektrik faturasını paylaştı. Gülse Birsel'in elektrik faturasına Gonca Vuslateri yorum yaptı.

Elektrik zamlarının ardından gelen faturalar birçok kişinin gündemini oluştururken ünlü oyuncu Gülse Birsel'de bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu ve yazar Gülse Birsel 2 bin 550 lira gelen elektrik faturasını paylaşınca sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda yorum yapıldı. Gülse Birsel 3+1 evine gelen faturayı paylaşınca sanatçının takipçileri tüketilen elektrik miktarı hakkında esprili mesajlar yazdı. Gülse Birsel'in eleştiri amaçlı yaptığı paylaşıma birçok farklı açıdan yaklaşım sergilenirken oyuncu Gonca Vuslateri'nden de çok konuşulacak bir yorum geldi.

Gülse Birsel'in faturasına Gonca Vuslateri'nden çok konuşulacak yorum

Vatandaşlar zamlı gelen elektrik faturalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak duruma tepki gösteriyor. Zamlı faturalara bir tepki de Gülse Birsel'den geldi. Gülse Birsel sosyal medya hesabından 3+1 dairesine gelen 2 bin 550 liralık faturasını paylaştı. Gülse Birsel'e gelen fatura miktarı kadar Birsel'in harcadığı elektrik miktarı da çok konuşuldu. Birsel'e yapılan yorumlar arasında en dikkat çeken ise oyuncu Gonca Birsel'in paylaşımı oldu. Gonca Vuslateri Gülse Birsel'in yazdığı ve oynadığı Yalan Dünya dizisinde birlikte rol almıştı. Birsel'in paylaşımının ardından o günleri anımsatan Vuslateri bir paylaşım yaptı.

Gonca Vuslateri paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75tl daha düşüktü hem de.O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal.Sete ordan git. Ha bir de baget ekmek al 4’e böl pul biberle lup." Vuslateri Gülse Birsel'i etiketlediği paylaşımı ise dikkat çekti. Gonca Vuslateri Yalan Dünya dizisinde Vasfiye Teyze karakteri ile çok sevilmişti.

Gülse Birsel'in faturası sosyal medyayı ikiye böldü

Gülse Birsel'in paylaşım yaptığı elektrik faturası, sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Oyuncunun takipçilerinin bazıları faturayı çok yüksek bulurken bazıları da Gülse Birsel'i tasarruf yapmamakla suçladı. Aşırı tüketim yapıldığına dikkat çekenlerle tüketimi normal bulanlar arasında sosyal medyada bir çekişme yaşandı. Gülse Birsel ise yaptığı paylaşımda elektrik faturası için 'kira tadında fatura' ifadelerini kullanmıştı. Birsel, "Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim. (3+1 düz daire ha burası)" notunu eklemişti.

23-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar