Gülse Birsel’in Disney Plus İçin Çekeceği ‘Yılbaşı’ Filminin Konusu ve Kadrosu Belli Oldu!

Gülse Birsel’in Disney Plus İçin Çekeceği ‘Yılbaşı’ Filminin Konusu ve Kadrosu Belli Oldu!
Disney için 2 film ve 1 dizi üretecek olan Gülse Birsel’in yeni komedi filmi ‘Yılbaşı’ oldu. Yılbaşı filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte bomba kadro

Disney Plus geçtiğimiz aylarda Gülse Birsel ile anlaşmıştı. Gülse Birsel, Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği Disney Plus için 2 film ve 3 sezon sürecek bir dizi için anlaşma imzaladı. En başarılı isimleri bir araya getiren içerik platformu, Engin Akyürek, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Halit Ergenç, Hande Erçel, Aslı Enver, Eda Ece, Pınar Deniz, Burak Deniz, Demet Özdemir, Can Yaman, Şahan Gökbakar ve Varol Yaşaroğlu gibi star isimleri bünyesine kadar dijital platform daha sonra en çok heyecanlandıran isimlerinden biri de komedinin aranılan yüzü Gülse Birsel ile anlaştı. İlk filmi için bir süredir kendini kapatan başarılı kalem, senaryonun son bir haftası diyerek sosyal medya hesabından sevenlerine hazırlıklarının tamamlanma aşamasında olduğunu yazmıştı. Şimdi ise filminin çekimleri başlıyor. Gülse Birsel’in Disney Plus için çekeceği filmin adı belli oldu. Yılbaşı adlı komedi filmi ile gelen başarılı senarist, film için bomba bir kadro oluşturdu. Adeta yıldızlar geçidi olacak filmin oyuncu kadrosunda kimler var? Yılbaşı filminin konusu ne? Film ne zaman yayınlanacak? Merak ediliyor. İşte Gülse Birsel’in Disney için çekeceği ‘Yılbaşı’ filmi ile ilgili detaylar…  

Gülse Birsel’in ‘Yılbaşı’ Adlı Filminin Konusu Ne?

Yayın hayatına 14 Haziran’da Türkiye’de başlayan Disney Plus, hem yerli oyuncularla yapmış olduğu anlaşmalar hem de yayınladığı ve yayınlayacağı dizi, filmlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Ülkemizin güldürü denince akla gelen ilk isimlerinden olan Gülse Birsel’in hem yazıp hem de oynayacağı filmin adı Yılbaşı olacak.

Yapımı BKM imzası taşıyan Yılbaşı filmi bir güldürü filmi olacak ve Gülse Birsel ekibiyle şimdiden adından söz ettirmeye başladı bile. Filmin konusunda pandemide bir yılbaşı gecesi anlatılıyor. Film, yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayları konu alıyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, merakla beklenen filmin çekimleri için ekip sete çıkıyor, ilk okuması ise 5 Temmuz Salı günü yapılmış oldu.

Yılbaşı Adlı Filmin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yılbaşı filmi, dev oyuncu ekibiyle dikkat çekiyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan otururken, Gülse Birsel’in senarist ve oyuncu olarak yer alacağı filmde Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Serkan Keskin, Alican Yücesoy, Boran Kuzum, Alina Boz, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi güldürü denilince akla gelecek başarılı isimler yer alıyor.

Kariyerine TV sunucusu olarak başlayan oyuncu, sunucu, komedyen, senarist, gazeteci gibi ünvanları ile on parmağında on marifet olan Gülse Birsel 2 yıl aradan sonra dijitalde olsa ekranlara bomba gibi bir dönüş yapacağa benziyor. Şimdiye kadar efsane olan dizi ve filmleri Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete komedi dizilerinin yanısıra en son Aile Arasında adlı komedi filminin senaristliğini yapmıştı. Şimdide Yılbaşı adlı komedi filmi için hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan birçok isimle daha öncede çalışan Gülse Birsel’in özellikle kadrosuna daha önce çalışmadıkları Boran Kuzum ve Alina Boz gibi iki ismi dahil etmesi izleyiciyi şimdiden meraklandırdı.

Yılbaşı Filminin Oyuncuları

Gülse Birsel 


Cengiz Bozkurt



İrem Sak


Serkan Keskin

 
Ezgi Mola


Fatih Artman

 
Büşra Pekin


Alican Yücesoy

 
Ayta Sözeri


Boran Kuzum

 
Alina Boz

‘Yılbaşı’ Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimlerine Temmuz ayında başlanacak ‘Yılbaşı’ filmi Ekim 2022’de yayınlanması bekleniyor.

07-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar