Babamın Kemanı Drama Filmi Yayınlandı! Filmi İzleyenler Gözyaşlarını Tutamayacak

Babamın Kemanı Drama Filmi Yayınlandı! Filmi İzleyenler Gözyaşlarını Tutamayacak
Engin Altan Düzyatan’ın ve Belçim Bilgin’in başrollerini paylaştığı ‘Babamın Kemanı’ dram filmi 21 Ocak tarihinde Netflix’te yayınlandı. Filmi izleyenler gözyaşlarını tutamayacak.

Türkiye içeriklerini giderek genişletmeye devam eden Netflix, ocak ayında da yeni orijinal yapımıyla izleyicilerin karşısına geliyor. Netflix’in yeni yerli yapımı ‘Babamın Kemanı’ BKM yapımı, Filmin yönetmen koltuğunda, Yılmaz Erdoğan’ın oyunundan uyarlanan ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?’ filminin de yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, oturuyor. Direktörlüğünü ise Taşkın Sabah yapacak. Dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise son zamanların en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’daki Ertuğrul Gazi performansı ile dikkatleri çeken Engin Altan Düzyatan, projenin güçlü  kadrosunda güçlü bir kadın oyuncu daha var, Belçim Bilgin. Selim Erdoğan ve müzikal filmin kadrosuna Devlet Tiyatrosu oyuncusu Yener Sezgin de yer alıyor. Film 21 Ocak’ta Netflix’te yayınlanmaya başladı. Filmle ilgili ilk bölümden güzel yorumlar da gelmeye başladı…

Babamın Kemanı 21 Ocak’ta Netflix’te Yayınlanmaya Başladı

‘Babamın Kemanı’ filminin konusu, babasını kaybeden küçük bir kızın öyküsünü anlatan, duygusal konusuyla Yeşilçam filmlerini anımsatan bir film. Babamın Kemanı filmi oyuncuları ve konusu ile ses getirecek yapımlar arasında bulunuyor.

‘Babamın Kemanı’ filminin yayınlanan fragmanında filmin taşıyacağı duygusallığa odaklanıldı. 
 

Babamın Kemanı, Aile bağlarının kopuk olduğu başarılı bir keman virtüözünün hayatı anlatılacak. Engin Altan Düzyatan tarafından hayat verilecek olan virtüöz Mehmet Mahir, Bir konser için yurtdışından İstanbul’a gelir. Yıllardır görmediği kardeşi Ali Rıza ile karşılaşır. Kızı Özlem (Gülizar Nisa Uray) ile yaşayan Ali Rıza uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşer.

Mehmet’in görüşmediği abisi ölmek üzereyken, kızı Özlem’i kardeşi Mehmet’e emanet eder. Bu zamansız kayıp sonucu amcasından başka yakını kalmayan küçük Özlem ünlü bir keman virtüözü olan amcasının yanına taşınmak zorunda kalır. Ve yeğeniyle daha önce bağ kurmamış olan Mehmet Mahir bir süre aynı evde yaşamak zorunda kaldığı yeğeni özlem ile ortak noktaları olan müzik tutkusu sayesinde yakınlaşabilecekler midir? Mehmet, geçmişini bir kenara bırakıp Özlem ile bağ kurabilecek midir?

Filmde, sevmeyi erken yaşta unutmuş bir adam, babasını yeni kaybetmiş küçük bir kız çocuğundan aile olmayı öğrenebilir mi? Sorusuna cevap aranıyor.

​​​​​​​Babamın Kemanı İlk Günden Yorumlar Almaya Başladı

Babamın Kemanı 21 Ocak’ta Netflix’te yayınlandı. Film izleyicilerden iyi yorum ve eleştiriler almaya başladı. İşte Babamın Kemanı filmi için yapılan yorumların bazıları…



23-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar