Gülşen'in kürklü pozuna hayvanseverlerden büyük tepki!

Gülşen'in kürklü pozuna hayvanseverlerden büyük tepki!
Gülşen'in kürklü pozuna hayvanseverlerden büyük tepki! Şarkıcı Gülşen'in kürkü gerçek mi? Gülşen'in kürklü fotoğrafı. Gülşen kimdir?

Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün kürklü fotoğrafını sosyal medya hesbında paylaşmıştı. Peki Gülşen'in kürkü gerçek mi? Gülşen'in giydiği kürk kaç lira? Gülşen'in kürklü pozuna hayvanseverlerden büyük tepki! Gülşen'in kürklü fotoğrafı. Gülşen kimdir? Gülşen'den kürk açıklaması. İşte şarkıcı Gülşen ile ilgili tüm gelişmeler.

Gülşen'in kürklü pozuna hayvanseverlerden büyük tepki!

Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı kürklü fotoğraf ile magazin dünyasının gündemine oturdu. Gülşen'in giydiği kürkün gerçek olup olmadığı merak edilmeye başlandı. Öte yandan hayvanseverler Gülşen'e giydiği kürk yüzünden tepki göstermeye başladı. Gülşen'in paylaştığı kürklü fotoğraf ise hayvanseverlerin gözünden kaçmadı. Paylaştığı fotoğraf nedeni ile büyük tepki toplayan Gülşen ise açıklama yapmayı ihmal etmedi. 

Basın mensupları ise Gülşen'in menajerine Gülşen'in kürkü ile ilgili sorular sordu. Bunun ardından Gülşen, kürkü ile iligli açıklama yaptı. Şarkıcı Gülşen'in yaptığı açıklamada, 'Sırf kürkünü kullanmak adına hayvanların katledilişinin sonuna kadar karşısında olduğumu bilmenizi isterim.' sözlerini kullandı. Şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama sonrasında kafalar karıştı. Şarkıcı Gülşen'in açıklamasını yorumlayan takipçilerinden birisi 'üstündeki aksesuvarın kürk için kesilmemiş bir hayvandan elde edildiğini söylemeye çalıştığı' ifadesini kullandı. 

Gülşen'in giydiği kürk ile ilgili Nebahat Çehre ise 'Etini kesip yiyorlar ya, sonra da derilerini satıyorlar, öyle bir şey zannediyorum.' yorumunu yaptı.

Gülşen kimdir?

24 Mayıs 1976 yılında dünyaya gelen şarkıcı Gülşen, İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimi aldığı sıralarda, aynı zamanda İstanbul'da barlarda ve gecekulüplerinde sahne alan Gülşen Bayraktar, daha sonra eğitim hayatını sonlandırmıştır. 1996 yılında çıkardığı Be Adam albümü ile tanınan Gülşen, uzun bir aranın ardından tekrar Of..Of.. albümü ile gündeme geldi. Bu albümün ardından Altın Kelebek ve Kral Tv Video Müzik Ödülü kazandı. Çıkardığı albümler ile en çok satanlar arasına giren Gülşen, sosyal sorumluluk projeleri ile çokca adını duyurmuştur. 2016 yılında Ozan Çolakoğlu ile evlenen Gülşen'in, Azur adında bir çocuğu vardır.

Gülşen'in albümleri

Diskografi

Be Adam

Erkeksen

Şimdi

Of.. Of..

Yurtta Aş Cihanda Aşk

Ama Bir Farkla

Önsöz

Beni Durdursan mı?

Bangır Bangır

12-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar