Akrep Dizisinde Şok Ayrılık

Akrep Dizisinde Şok Ayrılık
Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Akrep dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Fikret karakterini canlandıran başrol oyuncusu Bekir Aksoy diziye veda etti.

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Akrep dizisi sezona geç başlayan dizilerden biri. İddialı konusu ve oyuncu kadrosu ile seyirciyle buluşan dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve reytinglerde umulanı elde edemdi. Oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin ve Bekir Aksoy gibi başarılı oyuncular rol alırken yayınlanan son bölümde dizide Fikret karakterine hayat veren usta oyuncu Bekir Aksoy diziye veda etti. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Bekir Aksoy’un diziye veda etmesi dizinin seyircisini şok ederken Fikret’in diziden ayrılış şeklide oldukça dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan Bekir Aksoy’un diziden ayrılışı Akrep’te işlerin çok da iyi gitmediğinin bir delili olarak gösterildi.

Fikret (Bekir Aksoy) Akrep’e Veda Etti

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamları seyirciyle buluşan dizilerden biri olan akrep’te son yayınlanan bölümde şok bir ayrılık yalandı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve Fikret karakterini canlandıran Bekir Aksoy diziye veda etti. Yayınlanan bölümde Ferda’ya kendini affettirmek ve kızını bulmak isteyen mafya babası Ahmet, şirket hisselerinin satılını kabul etmeyen Fikret’i kaçırdı. Ahmet tarafından Fikret’e işkence yaptırıldı ve daha sonra şirket hisselerini sattığı zorla imzalattırıldı ve ardından da Fikret öldürüldü. Seyirciyi şok eden bu sahneler sonrası dizinin önemli oyuncularından biri olan Bekir Aksoy beklenmedik bir şekilde diziye veda etti. Usta oyuncu Bekir Aksoy diziye veda etmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Bekir Aksoy paylaşımında “bu hafta benim de, sizin de Fikret’e son bakılımız. Teşekkür ederim sevginiz ve desteğiniz için. İnşallah en yakın zamanda başka projelerde tekrar görüşmek üzere. Bu arada sevgili arkadaşlarımı yalnız bırakmadan izlemeye devam edelim lütfen. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Bekir Aksoy Kimdir?

Son olarak akrep dizisinde rol alan usta oyuncu Bekir Aksoy 18 Mart 1969 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır. Akrep, Enes Batur hayal mi Gerçek mi, Salih Kuşu, Hayatımın Rolü, Yahşi Cazibe, Türk Malı,  Doktorlar, Omuz Omuza, Abdülhamit Düşerken, Böyle mi Olacaktı, Çiçek Taksi.

12-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar