Gülseren Budayıcıoğlu’ndan Yeni Program

Gülseren Budayıcıoğlu’ndan Yeni Program
Reyting rekortmeni dizilerin kitaplarının yazarı olarak bilinen ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu bu sefer kamera önüne geçiyor.

Değişik televizyon kanallarında yayınlanan hikayeleriyle son zamanların en popüler isimlerinden biri olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu artık kendisi ekranlara çıkmaya başladı. Yazdığı ve tamamen gerçek olduğu belirtilen kitaplarının diziye uyarlanmasıyla ünlenen ve yayınlanan dizilerin reytinglerde oldukça başarılı olduğu ve hatta reyting rekorlarının kırıldığı yapımlarla adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu geçtiğimiz haftalarda deprem dolayısıyla özel olarak hazırlanan Dünden Sonra Yarından Önce programıyla ekranlara çıkmaya başlamıştı. Sosyal içerikli bir program olan Dünden Sonra yarından Önce Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlanmış ve programda deprem sırasında zor durumda kalan insanların yaşadıkları travmalarına değinilmişti. Oldukça dikkat çeken bu yapımdan sonra ünlü yazar yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yine Star Tv ekranları için hazırlanacak yeni program seni Dinliyorum’un hazırlıklarına başlandı.

Seni Dinliyorum

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yeni bir program daha geliyor. Pek çok kitabı diziye uyarlanan ve son olarak Dünden Sonra yarından Önce adlı deprem özel programıyla dikkatleri çeken ünlü isim yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Yine Star Tv için hazırlanacak Seni Dinliyorum adlı projenin hazırlıklarına başlandı. İki bölüm yayınlanan Dünden Sonra Yarından Önce’nin aksine bu yeni programın uzun soluklu olması planlanıyor. Programda ünlü isim danışman sıfatıyla ekranda yer alırken seyirciden gelecek ses kayıtları üzerinden yaşananlar analiz edilecek, ses kaydının sahibinin psikolojik sorunları ele alınacak ve bu kişilere yol gösterilecek. Bu haliyle Kırmızı Oda’nın bir başka versiyonu gibi duran programın çok yakında Sar Tv ekranlarında yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Programın yapımcılığını ise BBO Yapım üstleniyor. Programın hafta sonları 60 dakika olarak hazırlanacağı öğrenildi.

Gülseren Budayıcıoğlu Dizileri

Ekranların en çok izlenen yapımlarının kitaplarının yazarı olan ve son yıllarda değişik kanallarda yayınlanan yapımlarla adını duyuran ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu reyting rekorları kıran dizilerin kitaplarının yazarı olarak biliniyor. Ünlü ismin kitaplarından uyarlanan diziler arasında ise, Kırmızı Oda (Tv 8), Masumlar Apartmanı (TRT 1), Camdaki Kız (Kanal D), Doğduğun Ev Kaderindir (Tv 8), Yalı Çapkını (Star Tv), İstanbullu Gelin, Çöp Adam (Star Tv) ve Terzi bulunmaktadır.  

16-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar