Yasak Elma oyuncusu Bekir Aksoy diziden çıkarılmasına tepki gösterdi

Yasak Elma oyuncusu Bekir Aksoy diziden çıkarılmasına tepki gösterdi
Yasak Elma dizisinde Engin karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Bekir Aksoy diziden çıkarılmasına fena halde içerledi. Akrep sokması sonucu ölmem büyük haksızlık!

Fox TV’nin 20 bölümü geçen tek dizisi olan yasak Elma 6. Sezonunu yaşıyor. Sezon sonunda final yapacak olan Yasak Elmadan birçok oyuncu ayrıldı. İşte onlardan biri olan ve senaryo gereği çıkarılan ünlü oyuncu Bekir Aksoy haksızlık yapıldığını iddia ederek yönetime ateş püskürdü. Akrep sokması sonucu ölmek mi olur, diyerek tepki gösteren Bekir Aksoy’un açıklaması haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma oyuncusu Bekir Aksoy diziden çıkarılmasına tepki gösterdi

Yahşi Cazibe dizisiyle tanınan ve Yasak Elma dizisinde Engin karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Bekir Aksoy diziden çıkarılmasına fena halde içerledi. "Akrep sokması sonucu ölmem Yasak Elma'ya da bana da haksızlık" diyen oyuncu TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında içini döktü.

Hem bana hem diziye haksızlık yapıldı

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu ve Handan Kılıç'ın paylaştığı Yasak Elma dizisi 6. Ve son sezonunu yaşıyor. Sezon sonunda final yapacak olan dizi Fox TV’nin uzun süren tek dizisi olmayı başardı. Yasak Elmada Engin karakterine hayat veren Bekir Aksoy, senaryo gereği akrep sokması sonucu ölerek diziye veda etti. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Aksoy, diziden çıkarılışını şu sözlerle anlattı: “ İstanbul'da çekilen bir dizide akrep sokması gereği ölmek bana çok saçma geldi. Senaryo bana geldiğinde sorguladım ve burada bu olmamalı diye söyledim. İstanbul şartların 500 senedir akrepten ölen olmamıştır herhalde. Yapım şirketiyle bu konuyu baya tartıştık. Alay konusu olabilir ama senarist böyle istedi. Akrep de navigasyon yüklüymüş gibi bana geldi. Diziyle anlaşma yaparak ne zaman ayrılacağımı hem yapım hem de ben bilmiyordum. Bu şekilde ölmem hem Yasak Elma dizisine hem de bana haksızlık"

Türk dizilerinde iyi adamlar çok yaşamıyor

Yasak Elma dizisi hayranlarının fenomen hale getirdiği "Engin" karakterinin daha farklı bir vedası olması gerektiğini söyleyen Bekir Aksoy, duygularını şöyle dile getirdi: "Ben zaten ölüyorum ama akrep çok güzel oynadı. Normalde diziyi izlemedim ama sonrasında merak ettiğim için açıp izledim. Türk dizilerinde iyi adamlar çok yaşamıyor, benim karakterim de iyiydi. Oynadığım karakter şoförlük yapan ve sonrasında parayı bularak zengin olan biriydi. Ben de ondan etkilenerek kabul etmiştim. Bana kalsa karakterin her şeyi bırakarak şoförlüğe geri dönmesi daha etik ve ahlaklı olurdu. Bu diziye de fayda sağlardı."

17-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar