Mehmet Aslantuğ Yürek Çıkmazı’na Veda Ediyor

Mehmet Aslantuğ Yürek Çıkmazı’na Veda Ediyor
TRT 1 ekranlarında salı akşamları yayınlanan sezonun yeni dizilerinden Yürek Çıkkazı'nda büyük bir veda yaşanacak. Diziden Mehmet Aslantuğ ayrılıyor.

Dizi ve film sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ve bugüne kadar birbirinden üst düzey onlarca yapımda rol alan usta oyuncu Mehmet Aslantuğ bir süreden beri TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları ekrana gelen dram ve aile türünde ele alınan Yürek Çıkmazı adlı dizide yer alıyordu. Sezon başında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan dizi bugüne kadar ortalama bir reytingle yayın hayatına devam ederken dizinin oyuncu kadrosunda ise ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil olan ve hikayede ne kadar yer alacağı belli olmayan usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un hikayesinin sonuna gelindi ve oyuncunun diziyle yoları ayrıldı. Dizinin hikayesine 7. Bölümle birlikte dahil olan ve hikayede Ali Fuat karakterine hayat veren oyuncunun diziden ayrılması sevenlerini ve dizinin izleyenlerini üzdü.

Mehmet Aslantuğ Veda Etti

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve yeni dizilerden olan Yürek Çıkmazı ekran yolculuğuna devam ediyor. Gold Film tarafından hazırlanan ve Vilmer Özçınar ve Ayla Hacıoğulları tarafından kaleme alınan ve aynı adlı romandan uyarlanan Yürek Çıkmazı kanalın iddialı yapımları arasında yayın hayatına başladı. Masumlar Apartmanı’nın yerine yayın akışına konulan dizi ne yazık ki başladığı günden itibaren beklenen reytinge ulaşamadı ve ortalama bir reytingle yayınını sürdürdü. Dizinin kadrosuna sonradan dahil olan ve 7. Bölümle birlikte hikayede yer alan usta oyuncu Mehmet Aslantuğ hikayede Zeynep’in babası Ali Fuat karakterine hayat veriyordu. Dizide şu ana kadar toplam 10 bölüm rol alan oyuncunun hikayesinin tamamlandığı için Mehmet Aslantuğ’un diziyle yollarının ayrıldığı öğrenildi.

Yürek Çıkmazı

Gold Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Bir ailenin zor şartlarda yaşamasını ve aile içi şiddet ve kadına şiddet gibi toplumsal duyarlılığı fazla olan konulara değinen ve sosyal içerikli bir proje olan dizi Yürek Çıkmazı adlı kitaptan uyarlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Bihter Dinçer ve Mesut Akusta gibi ünlü isimler yer alıyor. Diziden Ali Fuat’ın (Mehmet Aslantuğ) ayrılmasıyla hikayede yer alan Kadayıfçı Yılmaz (Mesut Akusta) üzerinden yeni bir hikayenin kurulacağı öğrenildi.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar