Gülsüm Ali Gönül Dağı dizisine geri mi dönüyor?

Gülsüm Ali Gönül Dağı dizisine geri mi dönüyor?
2. Sezon finalinde Gülsüm Ali’nin hayat verdiği Dilek karakteri ölmüş, bebeği sağlıklı bir şekilde doğmuştu. Adeta şoka giren dizi severler için bugün müjdeli haber geldi.

Gülsüm Ali’nin ayrıldığı Gönül Dağı hayranlarına müjde geldi. Senaryo gereği öldüğü sanılan Gönül Dağı’nın Dilek karakteri dizi severleri çok üzmüştü. 3. Sezonuna başlayan Gönül Dağı dizisinde şok bir gelişme yaşandı. TRT1 ekranlarının 2 sezondur en çok izlenen dizisi Gönül Dağı 2. sezon finalinde izleyenleri gözyaşına boğan Dilek’in ölümünün kurgu olduğu ortaya çıktı. Tanıtımda Taner karakterinin sözleri dizi severleri heyecanlandırdı. Şimdi herkes nefesini tuttu, Gönül Dağı oyuncusu Gülsüm Ali diziye geri mi dönüyor, soruna cevap arıyor. İşte o sorunun cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Gülsüm Ali Gönül Dağı dizisine geri mi dönüyor?

2. sezondur cumartesi akşamlarına damga vuran ve TRT1’in en sevilen dizisi olan Gönül Dağı 3. Sezona başladı. Yeni bölümlerin heyecanla beklendiği dizinin 2. Sezon finalinde Gülsüm Ali’nin hayat verdiği Dilek karakteri ölerek hayatını kaybetmiş, bebeği sağlıklı bir şekilde doğmuştu. Adeta şoka giren dizi severler için bugün müjdeli haber geldi.

Dilek karakteri geri dönüyor

Dizi severlerin yaz boyu çeşitli platformlarda Dilek’in ölümüne tepki göstermesi dizinin senaryosunda değişiklik yapılmasına yol açtı. Senaryo değişti ve Gülsim Ali Gönül Dağı’na geri döndü. Sezon finalinde kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği söylenen Dilek karakterinin ölmediği ve hayatta olduğu seyirciye muştulanacak.

Gönül Dağı Dilek yeni bölümlerde nasıl olacak?

Haberin duyulmasıyla çok sevinen Gönül Dağı hayranları Dilek karakterinin dizinin yeni bölümlerinde nasıl olacağını merak etmeye başladı. TRT1 dizisi Gönül Dağı’nın önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünde Taner’in rüyasına girecek olan Dilek, oğlunu sevecek. İzleyen herkesi gözyaşlarına boğacak olan görüntüler daha şimdiden sosyal medyaya damga vurdu.

Gönül Dağı dizisinin konusu nedir?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yauz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı Gedelli kasabasında yaşayan üç amcaoğlunun öyküsünü anlatan Gönül Dağı, bozkırda yaşayan hayalperest ve eğlenceli 3 amcaoğlunun hikayesini anlatıyor. Amcaoğullarından biri olan Taner, çocukluk aşkı Dilek’i hiç unutmamış ve bir gün döneceği umuduyla beklemiştir. Gönül Dağı sayesinde Dilek’e kavuşan Taner, amcaoğullarıyla yaşadığı Gedelli kasabasının kaderini değiştirmek için ilginç icatlar yapmaya başlar.

20-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar