Seversin Dizisi Final Yapıyor

Seversin Dizisi Final Yapıyor
Kanal D İç Yapımlar Ekibi tarafından hazırlanan yaz sezonu dizilerinden romantik komedi dizisi seversin 20. Bölümde final kararı aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayın günü değişikliği ile pazartesi akşamları seyirciyle buluşmaya başlayan yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Seversin için de ne yazık ki kötü haber geldi. Kanal D İç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Seversin dizisi ilk haftalarda oldukça iyi başlangıç yapmış ve reytinglerde başarılı sonuçlar almıştı. Ancak ilerleyen haftalarda dizinin reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşanmaya başlamış ve bu durum haftalar ilerledikçe daha da net bir şekilde ortaya çıkmıştı. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolünde yer aldığı Seversin dizisi ne yazık ki yeni yayın dönemiyle birlikte de pazartesi akşamlarına alınmıştı. Kanal yönetimi dizinin 26 bölümle birlikte final yapmasını planlıyordu. Ancak son gelen bilgiler bu kararın değiştiği yönünde.

Seversin 20. Bölümde Final Yapacak

Yaz sezonunun başarılı dizilerinden biri olarak öne çıkan ve reytinglerinin de yüksek olduğu Seversin dizisinin final tarihi belli oldu. Yazlık olarak hazırlanan dizi Kanal D İç Yapımlar Ekibi tarafından hazırlanıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin yayın günü geçtiğimiz günlerde değiştirilmiş ve dizi pazartesi akşamlarına alınmıştı. 26. Bölümle birlikte seyirciye veda edecek olan Seversin dizisinin final tarihi kanal yönetimi tarafından öne çekildi ve dizinin final bölümü 20. Bölüm olarak değiştirildi. Son olarak 17. Bölümüyle ekrana gelen sevilen romantik komedi dizisi Seversin dizisi 4 bölüm sonra seyirciye veda edecek ve 20. Bölümü son bölüm olacak. Alınan bu karar sektörde beklenirken dizinin sevenlerini ise üzüntüye sevk etti. Böylece yaz sezonunda başlayan Seversin 20. Bölümle 10 Ekim Pazartesi akşamı seyirciye veda edecek.

Seversin Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve yaz sezonu için seyirciyle buluşan Seversin dizisi romantik komedi türünde ele alındı. Dizi, dizi oyuncusu olan bir gençle sıradan bir hayat süren ve ailesinin geçindirmek için çalışan güzel ve genç bir kızın dizi setlerinde tanışmasını ve aynı dizide başrol oynamasını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan, Burak Yörük, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Elif Çapkın gibi isimler yer alıyordu.

20-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar