Gülsüm Ali'den Şaşırtan Karar

Gülsüm Ali'den Şaşırtan Karar
Gönül Dağı’nda başarılı iki sezonun ardından diziden ayrılan güzel oyuncu Gülsüm Ali Komutan Filmi’nin galasına katıldı ve verdiği kararı açıkladı.

Dizi ve filmlerin aranılan ve beğenilen oyuncularından biri olan Gülsüm Ali son dönemlerde yapımcıların kapısını en çok çaldığı oyunculardan biri. Rol aldığı yapımlardaki üstün performansıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu geçtiğimiz iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı adlı projede Dilek karakterine hayat vermiş ve bu karakterler dizide oldukça sevilmiş ve seyircinin büyük beğenisini kazanmıştı. Geçtiğimiz sezon sonunda dizideki hikayesi biten ve diziye veda eden Gülsüm Ali’nin ardından seyirciler oldukça üzülmüş hatta diziye geri dönmesi için kampanya bile yapmışlardı. Başarılı oyunculuğu ve mütevazi duruşuyla gönülleri kazanan güzel oyuncu son olarak Akli Film tarafından çekilecek olan Selahaddin Eyyubi adlı diziyle el sıkışmıştı. Ancak son anda diziden ayrılan Gülsüm Ali verdiği kararla herkesi şaşırttı.

Öyle Bir Karar Verdi ki…

Son olarak Köprü Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı’nda iki sezon rol alan güzel oyuncu Gülsüm Ali’den herkesi şaşırtacak bir karar geldi. Gönül Dağı dizisinden ayrılan ve yeni projeleri değerlendirmeye alan Gülsüm Ali Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatılacağı filmde rol almak için Akli Film’le el sıkışmıştı. İlhan Şen ile partner olan ve okuma provalarına katılan ve hatta dizi için binicilik dersleri almaya başlayan Gülsüm Ali son anda kadrodan ayrılmıştı. Herkesin şaşırdığı bu ayrılık sonrası güzel oyuncu yeni projeleri değerlendirmeye almıştı. Geçtiğimiz gün 7 Ekim’de vizyona girecek Komutan Filmi’nin galasına katılan Gülsüm Ali sorulan sorulara verdiği cevapta kendisini heyecanlandıracak bir proje beklediğini ve böyle bir projeyle dönmek istediğini belirtti.

Gülsüm Ali Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin güzel ve başarılı oyuncusu Gülsüm Ali, 18 Şubat 1995 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçilmiş ardından model ve mankenlik yapmaya başlamıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan Gülsüm Ali dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Gülsüm Ali’nin rol aldığı yapımlar arasında, Son Yaz – Balkanlar, Son Çıkış, Seddülbahir 32 Saat, Hanım Köylü, Diriliş Ertuğrul, Yüzleşme, Payitaht Abdülhamid, Gönül Dağı, Kurtuluş hattı adlı yapımlarda rol almıştır. Oyuncu özellikle Gönül Dağı’nda canlandırdığı Dilek karakteri ile seyircinin büyük beğenisini kazanmıştır.

07-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar