Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Sürpriz Oyuncu

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Sürpriz Oyuncu
Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Show Tv’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosuna Pamir Pekin dahil oldu.

Bu sezon başlayan yeni dizilerden biri olan ve Show Tv ekranlarında perşembe akşamları seyirciyle buluşan gençlik konulu dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi farklı hikayesi ve konseptiyle seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Dizi Show Tv ekranlarında özellikle genç kitleyi kendisine bağlarken her bölümü heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu usta isim Gani Müjde’nin kaleme aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi BKM Film tarafından hazırlanıyor.  Başrolünde Ertan saban ve Özge Özberk’in yer aldığı dizinin kadrosuna gelişen hikayeye göre yeni oyuncular dahil oluyor ya da diziden oyuncular ayrılıyor. Seyircinin sevdiği yeni dizilerden olan ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi kadrosuna önümüzdeki bölümlerden itibaren ise başarılı bir isim daha katılacak. Dizinin kadrosuna doktor karakteri olarak Pamir Pekin dahil oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye Doktor Karakter

BKM Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında perşembe akşamları seyirciyle buluşan Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur ve Murat Göçmez’in yer aldığı kadroya başarılı bir isim olan Pamir Pekin dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizide doktor karakterine hayat vereceği öğrenildi. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu başarılı dizi Gelsin hayat Bildiği Gibi’nin senaryosunu usta isim Gani Müjde kaleme alıyor.

Pamir Pekin Kimdir?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin kadrosuna dahil olan başarılı isim Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Pamir Pekin oyunculuğu meslek olarak seçmiş ve eğitimler almıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Pamir Pekin’in rol aldığı yapımlar arasında, Günce, Komiser Nevzat, Vurgun, Parmaklıklar Ardında, Havaalanı: İyi Uçuşlar, Lale Devri, Keskin Bıçak, Güzel Çirkin, Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri, İlişki Durumu: Karışık, Hayat şarkısı, Tutsak, Yuvamdaki Düşman, Bir Annenin Günahı ve Olağan Şüpheliler yer almaktadır. Oyuncu Gelsin hayat Bildiği Gibi’de Doktor karakteriyle seyirci karşına çıkacak.

07-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar