Günlük Dizi Leylifer'in Başrolü Belli Oldu

Günlük Dizi Leylifer'in Başrolü Belli Oldu
Alim Yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Leylifer Dizisinin başrolleri belli oldu.

Alim Yapım adlı şirketi kurarak yapımcılık dünyasına adım atan ünlü isim Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül şu sıralar oldukça hareketli ve yoğun günler geçiriyorlar. Çift Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan Gecenin ucunda dizisinde hem başrolü oynayacaklar hem de dizinin TMC Film’le birlikte ortak yapımcılığını üstlenecekler. Çift Temmuz ortasında gecenin Ucunda dizisi için sete çıkmaya hazırlanırken sahibi oldukları Alim yapım başka bir projeye daha yoğun bir mesai harcıyor. Alim Yapım şu sıralar yoğun bir şekilde bir günlük dizi için çalışırken dizinin cast çalışmalarına da başlandı. Metin Balekoğlu tarafından yönetilecek günlük dizinin başrol oyuncuları ise belli oldu.

Leylifer’in Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu’nun sahibi oldukları ve sektöre henüz yeni katılan Alim Yapım’dan günlük dizi atağı geldi. TMC ile Gecenin Ucunda dizisini ortak hazırlayan Alim yapım henüz kanalı belli olmayan bir günlük dizi projesine başladı. Metin Balekoğlu’nun yöneteceği Leylifer adını taşıyan günlük dizinin başrol oyuncuları ise Camila Duarte Çakır ile Can Verel başrolleri paylaşacak. Dizinin başrol oyuncusu Can Verel halen günlük bir dizide rol almaktadır. Henüz proje aşamasında olan dizinin konusunun ne olduğu henüz öğrenilemezken dizinin oyuncu kadrosu için ise görüşmeler başladı. Çekimlerine ağustos ayı gibi başlaması planlanan Leylifer Dizisi aynı zamanda alim Yapım’ın da bireysel olarak ilk dizisi olacak.

Can Verel Kimdir?

Halen Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin adlı dizide başrol oynayan başarılı oyuncu Can Verel 1982 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Can Verel Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almış ve ardından da setlerde yer almaya başlamıştır. Başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Can Verel’in yer aldığı yapımlar arasında, Omuz Omuza, Selena, Gemilerde Talim Var, Hayat Güzeldir, Arka Sokaklar, Papatyam, İstanbullu Gelin, Sen Anlat Karadeniz ve Yemin bulunmaktadır. Başarılı oyuncunun halen yer aldığı Yemin dizisi de günlük bir dizidir.

28-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar