Günlük Dizi ‘Yazgı’da Erkan Meriç’in Partneri ve Dizinin Kadın Başrolü Belli Oldu!

Günlük Dizi ‘Yazgı’da Erkan Meriç’in Partneri ve Dizinin Kadın Başrolü Belli Oldu!
TV8 ekranlarının yeni sezon için çekilen dizisi Yazgı’nın başrolleri merak ediliyor. Erkek başrol oyuncusu Erkan Meriç olarak açıklanan dizinin kadın başrolü kim oldu?

86 Adana doğumlu Erkan Meriç modellik yapıyordu. Ardından 2008 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak, Best Photo Model seçildi. 2009 yılında Best Model of Turkey 2009 yarışmasına tekrar katıldı ve bu yarışmayı kazanarak, Türkiye birincisi oldu. Türkiye’nin en iyi erkek modeli olarak Best Model of Turkey yarışmasında seçilen Meriç, Türkiye’yi temsil etmek üzere Best Model of the World 2009 yarışmasına katılmaya hak kazandı. Model of the World yarışmasında birinci seçilen Meriç, ‘Dünya’nın en iyi erkek mankeni’ unvanını almıştır. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan sonra bu unvanı kazanan 3. Türk erkek modeldir. Erkan Meriç daha sonra oyunculuğa adım attı ve ‘Adını Sen Koy’ dizisiyle yıldızı parladı. Son olarak ise Fox TV’de seyirciyle buluşan ‘Gülümse Kaderine’ projesinde seyirci karşısına çıkmıştı. Erkan Meriç’in rol alacağı yeni projesi merak ediliyordu. Sonunda o proje belli oldu. Günlük dizi ‘Yazgı’da başrol olarak rol alacak. Erkan Meriç’in Yazgı dizisindeki partneri kim? Yazgı dizisinin kadın başrolü kim oldu? İşte merak edilenler…

Erkan Meriç ‘Yazgı’ Dizisinin Başrolü Oldu! Erkan Meriç’in Dizideki Partneri Kim?

36 yaşındaki yakışıklı oyuncu Erkan Meriç yaptığı sosyal medya paylaşımlarında yeni bir diziyle ekrana döneceğinin sinyalini vermişti. Yeni sezonda Erkan Meriç dizi konusunda atağa geçen TV8’de ekrana gelecek olan kod adı ‘Yazgı’ olan bir günlük dizide başrol oynayacak. Erkan Meriç dizide ‘Umut’ rolüne hayat verecek.

Erkan Meriç daha önce Kurtlar Vadisi dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamış, daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? Acayip Hikayeler, Beyaz Karanfil, Bedel, Savaşçı, Gülümse Kaderine dizilerinde, Zeynep’in Hikayesi, İkimize Bir Dünya, Hayat Çizgisi Suriye sinema filmlerinde rol almıştı. Tanınması ise başrollerini Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’ın paylaştığı ‘Adını Sen Koy’ dizisi ile oldu. 4 sezon 397 bölüm ekranlara gelen dram ve romantik türdeki ‘Adını Sen Koy’ günlük dizisi ilk olarak TRT 1’de, daha sonra Star TV’de ve son olarak TV8’de yayımlandı.

Yazgı dizisinde Erkan Meriç’in partneri Yağmur Öztürk oldu.

Yazgı Dizisinin Kadın Başrolü ‘Yağmur Öztürk’ Oldu!

Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Şahin’in oturduğu, senaryosunu Yaşar Aksu ve ekibinin yazdığı ‘Yazgı’nın kadın başrolü Yağmur Öztürk oldu. Yağmur Öztürk TV8’de ekranlara gelecek olan günlük dizi Yazgı’da Erkan Meriç ile başrolü paylaşacak. Yağmur Öztürk yüzlerce oyuncu arasından seçildi ve dizi de ‘Dünya’ rolüne hayat verecek.

1999 Ankara doğumlu Yağmur Öztürk ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Beni Affet dizisinde yaşadı. 23 yaşındaki güzel oyuncu 2019-2020 yılları arasında yayınlanan ‘Sevdim Bir Kere’ dizisinde ‘Leyla’ karakterini canlandırmıştı. TRT1 ekranlarında 2020-2021 yılları arasında yayınlanan ‘Anneler’ adlı günlük dizinde ‘Ceren’e hayat verdi. 

Ayrıca Yazgı dizisinin yardımcı kadın başrolü ise Sıla Saraç olacak.

10-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar