Zengin Kız'ın Kadrosuna Sürpriz Oyuncu Dahil Oldu

Zengin Kız'ın Kadrosuna Sürpriz Oyuncu Dahil Oldu
Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Zengin Kız dizisinin kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı.

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan sezonun yeni dizilerinden olan Zengin Kız’ın castının çalışmasına devam ediliyor. Yeni sezonun iddialı projelerinden olan ve Fox Tv’nin de büyük önem verdiği yapımlardan Zengin Kız, Deniz Akçay tarafından kaleme alınıyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken hemen her gün yeni bir oyuncu ile anlaşıldığı ortaya çıkıyor. Yakında sete çıkması beklenen dizinin eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte seyirciyle buluşması bekleniyor. Başrolünde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in rol aldığı dizi sınıf atlamaya çalışan ve bunun için her şeyi göze alan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Bugüne kadar birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projeye son olarak Türk dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından ünlü isim Müfit Kayacan da dahil oldu.

Müfit Kayacan Zengin Kız Dizisinde

Med Yapım tarafından Fox Tv için projelendirilen ve hazırlıkları süren Zengin Kız dizisinin castına yeni bir oyuncu daha katıldı. Birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren Zengin Kız’ın kadrosuna Hamit karakteri olarak ünlü oyuncu Müfit Kayacan katıldı. Son olarak Çukur’da rol alan ve bugüne kadar birbirinden üst düzey yapımlarda rol alan ve aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapan Müfit Kayacan’ın dizide canlandıracağı Hamit karakteri dizinin kilit isimlerinden birini oluşturuyor. Büyük bir holdingin patronu olan Hamit Köksal dizide, Onur, Neslihan ve Ümit’in babasıdır. Oğlu Onur, Hamit Köksal’ın ilk evliliğinden olma oğludur ve diğer iki üvey kız kardeşiyle arasında ciddi bir güç savaşı sürmektedir.  

Zengin Kız Dizisi Oyuncuları Kimler?

Fox Tv ekranlarında 2022 – 2023 sezonunda ekrana gelecek olan ve Med Yapım tarafından hazırlanan Zengin Kız dizisi sezonun iddialı projelerinden biri. Dizinin oyuncu kadrosunda da yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Alina Boz ve Tarık Emir Tekin başrolü paylaşırken bu iki isme, Nazan Kesa Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik ve Müfit Kayacan rol alıyor. Dizinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlayacağı ve eylülün ikinci haftasında da ekranlara geleceği öğrenildi.

11-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar