Gupse Özay ile Barış Arduç hakkında gündemi sarsan iddia!

Gupse Özay ile Barış Arduç hakkında gündemi sarsan iddia!
Magazin dünyasının gözde isimlerinden Gupse Özay'la Barış Arduç, yeni bir iddia ile bir kez daha gündemde. İkilinin iddialara karşı tepkisi ne oldu?

Magazin dünyasının gözde isimlerinden Gupse Özay'la Barış Arduç, yeni bir iddia ile bir kez daha gündeme geldi. Önceki gün ani bir kararla nikah masasına oturan Barış Arduç ve Gupse Özay çiftiylealakalı iddia neydi ve ikilinin buna cevabı ne oldu? Şimdi detaylar!

Gupse Özay ile Barış Arduç hakkında gündemi sarsan iddia! 

Önceki gün ani bir kararla nikah masasına oturan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti gün geçmiyor ki yeni bir iddia ile gündeme gelmesin. Çiçeği burnunda çift için son olarak bebek beklediği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Öyle ki genç çiftin bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğu bile ileri sürüldü. Bu iddia magazin haberleriyle ünlü Takvim'de yer aldı. 

 

6 yıldır birlikteler!

Uzun yıllar birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, önceki akşam tatil için gittikleri Çeşme'de nikah masasına oturdu. Alel acele evlilik kararı alan ikili, corona virüs tedbirlerince törene sadece yakın dostlarını çağırdı. Nikah töreninden hemen sonra balayına çıkan çiftin bebek beklediği iddia edildi.

Erkek bebek mi geliyor?

Verdiği magazin haberleriyle basında haklı bir yer edinen Takvim'de yer alan habere göre: Barış Arduç ile 6 yıldır birlikte olan Gupse Özay hamile. Hatta bebeğin cinsiyeti bile belli. Takvim gazetesinde yer alan habere göre bebeğin cinsiyeti geçtiğimiz gün belli oldu.3Ünşü çiftin birkaç ay sonra nur topu gibi erkek çocuları olacak. 

Gupse Özay Kimdir?

1984 yılında İzmir'de doğan Gupse Özay, Çerkes kökenlidir. Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okurken dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile adını duyurdu. 4 yıl reklam yazarlığı yaptıktan sonra Yalan Dünya dizisiyle dizi sektörüne geçiş yaptı.

Filmleri!

Yalan Dünya (2012-2014) Nurhayat
Deliha (2014) Zeliha ( senaryosunu yazdı)
Küçük Esnaf (2016) Burcu
Görümce (2016) ( senaryosunu yazdı)
Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk (2017)
Deliha 2 (2018) Zeliha 
Eltilerin Savaşı (2020) 

02-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar