Güven Bana programında beklenen değişiklik

Güven Bana programında beklenen değişiklik
ATV'den ekrana gelen sevilen yarışma programı ile ilgi bir değişikliğe gidildi. Müge Anlı haberi Tatlı Sert programında verdi.

Güven Bana yarışması ilginç formatı ve sorulan sorular ve sorulara verilen cevaplarla hemen hemen her hafta ülke gündemine oturuyor. Müge Anlı'nın sunumuyla ATV'den ekrana gelen yarışma programı Güven Bana ile ilgili bir değişikliğe gidildi. Müge Anlı, sunuculuğunu yaptığı bir başka program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te değişikliğin ne olduğunu açıkladı.

Güven Bana yarışmasının yayın günü değişti

Güven Bana yarışması her perşembe akşamı saat 20:00'da ekrana geliyordu. Yarışmanın yayın günü bundan böyle perşembe olmayacak. Güven Bana yarışmasının bundan böyle her Cumartesi akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek. Yarışma yaz aylarında ekrana gelmeye başlamıştı. Yeni sezon ile birlikte ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, Cumartesi akşamları ikinci sezonuyla dizi severlerle buluşacak.

Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılır?

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen yarışma programı Güven Bana yarışmasına başvurular nasıl yapılıyor? Yarışmaya katılma hayalleri kuran izleyiciler merakla bu soruyu soruyor. ATV'den ekrana gelen yarışma programına katılabilmek için ATV'nin internet sitesinde yer alan Güven Bana kısmında yer alan formu doldurmanız gerekiyor. Formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanız halinde yarışmaya katılım hakkı elde edebilirsiniz.

Müge Anlı kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Müge Anlı, ilk olarak magazin programlarıyla adını duyurdu. Kanal D'den ekrana gelen Dobra Dobra programında magazin dünyasının birbirinden ünlü isimlerini konuk etmiştir. Magazin programı sona erdikten sonra bambaşka türden bir program sunmaya başlar. Dobra Dobra'da magazin gündemini konu edinen Müge Anlı, 2008 yılında ATV'den ekrana gelmeye başlayan Tatlı Sert programını sunmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çözülemeye cinayetleri aydınlatan, toplumun kanayan yaralarına parmak basan bir programdır. Müge Anlı, 10 yılı aşkın bir süredir Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenmeye devam ediyor. Normalde reality showlar sunan Müge Anlı, bu yıl bir yarışma programıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Müge Anlı, her bölüm binlerce TL dağıtan Güven Bana yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. 

11-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar