Güven Bana'da yaşananlar izleyenleri şoke etti!

Güven Bana'da yaşananlar izleyenleri şoke etti!
Ünlü sunucu Müge Anlı'nın sunumu ile ekranlara gelen bilgi yarışması Güven Bana'da skandal bir olay yaşandı. İşte izleyenleri şoke eden o anlar..

ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana programında gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı. Ünlü sunucu ve araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile izleyicisi ile buluşan Güven Bana'da yaşanan o skandal anlar..

ATV'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Güven Bana, geçtiğimiz sezon başarılı oyuncu Çocuklar Duymasın'ın efsane ismi Tamer Karadağlı'nın sunumu ile ekranlara geliyordu. Kanal bu sezon yarışma için yeni kararlar aldı. Reyting sıralamalarını alt üst edeceği beklenen programın sunucusu değiştirildi. Hafta içi her sabah saat 10.00 da ATV ekranlarının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sevilen sunucusu Müge Anlı, Güven Bana'nın yeni sunucusu oldu. kanal bu atağı ile reytinglerde büyük bir başarı elde etmeyi hedefliyor. Güven Bana 27 Haziran 2019 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara geldi. Fakat programın ilk bölümünde izleyenleri ekran başında sinir krizi geçirtecek anlar yaşandı. Sunucu Müge Anlı yaşanan bu olayın karşısında ne yapacağını şaşırdı. İşte Güven Bana programının ilk bölümüne damga vuran o olay..

O SORUYU BİLEMEDİLER!

İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Güven Bana'da skandal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Volkan ve Süreyya adlı yarışmacılar birbirlerine 'Güven Bana' diyerek yarışmaya başladılar. Art arda soruları cevaplayan yarışmacılar 'parayı mı? güveni mi? kazanacak?' derken herkesi şoke edecek bir olayla gündem oturdu. Volkan ve Süreyya adlı yarışmacılara yöneltilen Türkiye'de cumhuriyetin ilan edildiği yıl, Ankara'da Birinci Meclisin açılış tarihinden kaç yıl sonradır" sorusu olay yarattı. İkili yarışmacı Süreyya ve Volkan uzun bir süre cevap veremedi. Bu durum stüdyoda gergin anlar yaşattı. Yarışmacı Volkan bey uzun süren bir duraksamanın ardından soruya, ' 19 Mayıs 1919'da mı?' diye bir yanıt verdi. Hatta güzel sunucu Müge Anlı bu skandal anı toparlamaya çalıştı. Yarışmacılar en sonuda Müge Anl verdiği ipuçları ile soruyu doğru cevaplattı. Hem stüdyodaki hem ekranları başında sinir krizi yaşadı. Bu durum sosyal medyada trend oldu. Bu durumun ilk sosyal medyada nasıl konuşuldu? İşte o yorumlar...

  • "Müge Anlı'nın sabrına hayran kaldım. Ben onun yerinde olsam çıldırırdım herhalde. Gerçi 10 yıldır cahil cühelayla uğraşan kadın için bir şey değil ama yine de sinir bozucu."
  • "Güzel kurgu ilk bölümün konuşulması için."
  • ''Skandal'' bir şey değil, başlık doğru değil. Milli bayramlara, özel günlere gereken önem verilmezse yeterince anlatılmazsa bilinmemesi çok normal. Her yıl tarih/sosyal bilgiler dersi alan öğrenciler diğer yıla bunları unutuyorsa eğitimde bir sıkıntı var demektir. Her yıl ingilizce görüp de lise sonu iki kelime edilememesi gibi.
27-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler